musikk

peace and love og sånn

   

Fredag kveld- dansemusikk. Jepp. 

Ikke så værst.Det var ikke så værst å begynne på jobb i dag- kanskje hjalp det med sol og plussgrader.Alt var bare koselig og elevene var lette og glade til sinns- bare fryd. Så mandag trenger altså ikke alltid å være "blue". Godt å vite.

       

   

Brr...feberfrysninger

Jeg har ligget nede for telling siden fredag- fryser, svetter, verker..aargh..

det hjelper med litt lun musikk da, foreks..atsjoo..empel koselige Norah og Willie.

forsmådd lørdagskveld med Cee Lo Green.

Næ, jeg er ikke så vonbråten..Men denne karen så jeg nettopp på en tv- kanal vi svitchet innom.. Zapp zapp..Cee Lo Green- sint tekst men veldig glad læll:)Og ja, jeg fikk med meg finale på "skal vi danse" Åsleik, Gratulerer!

Oppklarende.

Jeg har fått med meg litt reklame på TV i sløve høstkvelder, og endelig har jeg også fått en oppklaring i hva som faktisk er teksten i denne sangen- som jeg og junior har jodlet med i ; I am not a roper..Men hva er egentlig en roper??! har jeg tenkt da.Men, TA DAM: Det er ikke a roper så klart, det er I am not a robot, puh, godt å få det oppklart.

Men husker dere fra hvilken reklame? He he..

 

  

uhm..

jeg er sliten nå..Trenger visst en klem, sjokolade og en sofakrok.

Eva Dahlgren skriver bøker også..Snille "bok"Anette har linket til meg på bloggen sin, det var vel pent gjort? Jeg ble så hoppende glad at jeg glemte å skrive noe om selve innlegget hun hadde laget- og det var jo dumt. Kom jeg på etterpå. For innlegget handlet om interiør, og hun hadde plukket ut noen riktig fine bilder fra "Alt i hemmet" sine nettsider. Jeg elsker interiør, og spesielt glad er jeg nettopp i den stilen Anette viste på bloggen- mye kulør og retro i en ellers hvit bakgrunn. Stilen gjenspeiler mye humor og glede, og er kanskje en av de sterkeste "motvekterne" til den sarte shabby chic stilen som har dominert hos oss nordboere i mange år.Akkurat er jeg kanskje inne i en sart stil hjemme, men det skjer hver høst som en forlengelse av sommeren. Jeg kjenner meg selv godt nok nå til å vite at når høstmørke virkelig har satt inn, må farger og humor til for å sprite opp hverdagen.

Grunnen til at jeg har Eva Dahlgren øverst her, er at Anette lurer på hva jeg har lest i helga(jeg skrev i forrige innlegg at jeg til og med hadde rukket å se en film og lest en BOK..) Og det er altså Eva Dahlgren- boka heter "Hvordan man nærmer seg et tre". Jeg fant den på Notabene for 25 kr, og måtte ha den.Jeg ante ikke at Dahlgren skrev bøker en gang,hun var mitt musikk- ikon på sent 80-tall.Boka handler om midtlivskrise og humoristiske skråblikk på det å være 40+.Litt drømmende, famlende bok- men den traff da meg i hvertfall.Så da vet du litt om den, Anette:)
Jeg må vel si at stemmen til Eva Dahlgren er bedre gjennom musikken enn gjennom boktekst- det er ikke noe å legge skjul på. Så mye fin musikkk hun har laget- og denne står seg den dag i dag, syns jeg;


Eva Dahlgren - Angeln I Rummet

morgenutbrudd

Æ e gla sjø! Våknet i morges med en fantastisk uthvilt følelse.Det hjalp nok bare å TENKE på champagne i går kveld. Snart kan det vel også være grunn til å faktisk skåle litt også. Vi får se..
Nå setter jeg på extra volum og danser vilt og uhemmet(?!) til good old Cat Stevens(eller Yussuf ettellerannet, eller har han konvertert tilbake ? ) Aaner ikke, jeg danser..
 

i morgen, i morgen..

..men ikkje i dag. I dag skal eg ikkje gjera det slag. I dag skal eg liggja på ryggen og sjå- på lerka som svevar høgt i det blå..

Er ikke den fin? Og slik føler jeg meg nå- sliten ,ingen ork- oppvasken får stå. Det er litt æsj, men jeg har fri i morgen og da, du..DA blir det oppbrett på skjorteermet.

♦♦♦

Little Feat- willin`
♦♦♦Bilde fra Looks good to me- illustration

helt piano med Lynni.Måtte bare avslutte med denne roolige sangen for å dempe reisefeberen litt.
Så blogges vi om noen uker, og utveksler fine ferieminner;)

Fokus

Nå klarer jeg snart ikke vente lenger på neste ferierunde, kommer til å telle dager i 2 uker framover. Forsøker å fokusere, men sklir ut av hverdagen oftere og oftere nå. Og jeg som skulle ut i sommernatten og danse med indianere.. vel, de sier det blir en fin sensommer- håper den varer til september.

sommer og solJeg forstår enda ikke hvorfor Salem Al Fakir deltok i den svenske "slagerfestivalen", jeg forstår enda ikke at det var tjeien Anna som ble sendt til den internasjonale finalen i Norge, men jeg forstår godt at denne sangen er på vei til å bli en sommerhit. Ble tipset av journalist i DB- og er "hekta" nå. Full vreng på anlegget, opp med verandadøra og UT i solskinnet!

Og mannen dro ut etter øl..

Min mann drar til München i helga og skal drikke øl på deutche bierstüber. Heldiggrisen. Der skal han høre på god musikk( ikke i ølstua da, men på Eric Clapton konsert..) og glemme kjærring og ungemas for en stakket stund. Jeg sier ikke det er et dårlig valg.


kilde:stock.xchng

Jeg forlanger bare en I O U- lapp til gjengjeld. En stor en.

For når tiden kommer, skal big mama slippes ut en sommernatt med bred hattebrem og drikke perlende hvitvin og danse i en blomstereng med ville indianere- alene!

trubadurixDet gikk ikke så bra med Sverige i Grand Prix, kan jeg lese i avisen.Utrolig, med tanke på den lange" ute på krogen och sjunga med trubaduren"- historie som de har..
Jeg var med i krog- svengen jeg også, da jeg var ung og bodde i Kungshamn. En av klassikerne fra trubadurenes side var "jag vl bli som du" fra Jungelboken- da var det allsang og skåling så ølet skvatt.
Akkurat i kveld kunne jeg tenkt meg en allsang på krogen- det har vært en fin dag og det kunne vært koselig å gå ut . Men jeg er litt stand-by i kveld, eller i beredskap, som det heter.
Voksne damer som meg må alltig være beredt til det meste. Er ikke det litt kjedelig ,da?
Har tatt opp kontakten med venner fra ungdommen igjen, kanskje derfor jeg er så Rebelsk..tihi..

nerdenes hevnOk.Slik er ståa...Jeg har kommet hjem fra jobb, har kost meg med et glass hvitt på terrassan som junior fortsatt sier, og tenker på tider langt tilbake da jeg festet med Jamiroquai( ikke personlig, da) og var ung og overmodig.
Det er noe med dette undommelige, keitete. Vi har det alle i oss når vi kjenner etter.Å være litt rar, en outsider.
Det hjelper ikke hvor gammel jeg blir, tenåringen i meg hyler i trass av og til.Akkurat som i Napoleon Dynamite.
Jeg kjenner  at alt jeg vil i kveld er å boogie on ;-)

summer cruizin`Offisielt er våren kommet for å bli. I tillegg stikker visst sommeren innom for å vise hva vi forhåpentligvis kan forvente å få mer av om en måneds tid eller to.Skru opp musikken ,lukk øynene og sett giret i jevn flyt.
Nina Persson er blitt voksen(!?) og skal ha barn kan jeg lese.
Jeg gjetter på at hun blir en kul mamma.

en rolig en og et stillebenAsa synger There is fire on the mountain- og jeg tramper takten.Godt med en rolig sang på en onsdagskveld.
Med tanke på det alvorlige tema i teksten er det fryktelig å skrive det, men rent estetisk matchet dette klippet veldig godt til fargene på bloggsiden min. Så da så..


Foto privat

Så fant jeg et stilleben av hagehansker og en fiol i yttergangenOg en krakk med ikke fullt så stille ben(ha..ha..) i boden
Dere skjønner jeg er rimelig tom for bloggtema nå, ikke sant?
Er litt sliten. På en god måte, riktignok. Men læll.
Ha en flott kveld, mine trofaste bloggvenner-
Vi blogges;))

please-start me up!Det er natt til 1. mai- og ungommen myldrer bokstavelig talt ned gatene inn mot sentrum. Det hører med hvert år.
Jeg er gammel, sliten og treg, og holder meg følgelig hjemme i kveld. Jeg tror til og med jeg skal finne senga.
Men først vil jeg le litt med Robert Gustavsson,og hans komiske gudegaver -her som imitasjon av Mick Jagger.
NB. følg med på dama i bakgrunn som ikke klarer å prate i telefonen på grunn av lydnivået- fantastisk!

bella notte!Jeg er litt barnslig i kveld, kanskje fordi jeg er så fornøyd og glad.
Avslutter med klassisk LUV story fra Lady og landstrykeren , må den som er like barnslig som meg kose gjennom denne lille filmsnutten som en fin avslutning på kvelden.
Sov godt når den tid kommer!

jeg skal forsøke å registrere meg på bloggurat, vi får se om jeg får det til

1234
Bilder fra Nordhjem.dk

På 1 2 3 ble det plutselig vinter igjen. Jeg må innrømme jeg ble forbløffet, og litt lei meg. Samtidig vet jeg at sånt kan skje over natten, og det gjorde det. Ingentig å gjøre med det, jeg skal fyre i ovnen og synge med FEIST- da blir jeg varm og glad igjen.


Dream a little dream of me..Jeg avslutter helgens nostalgi med nydelige bilder av Rita Hayworth og en favoritt sang på kjøpet.
Drøm søtt i kveld!

I fall to pieces
Mamma og meg..........Pappa og meg

Min pappa hadde brylkrem i håret, glimt i øyet og sang Patsy Cline da jeg var lita jente.
Det syntes jeg var fint.
I kveld husket jeg plutselig de gode øyeblikkene.


morgenstundFredags morgen. Jeg tar ikke helt helg ennå. Det er en del ting som jeg skal igjennom først.
Noen utfordringer jeg må ta. SÅ er det helg.

oppegåendeNy morgen, mer sol- og jeg er helt opegående.
I hvertfall har jeg stått opp!
Jeg skjønner at værgudene har smilt til meg til denne plutselige våren-
jeg begynner å få en "teint" i annsiktet, og det har vel aldri skjedd så tidlig før(på naturlig vis, i hvertfall)
For den som ønsker originalversjonen av Simones tolkning-(nemlig Beatles!) link her.
Min favoritt var George Harrison- jeg var Beatles fan da jeg var lita jente:)
Til dere som ikke har sola på besøk ennå,
HER KOMMER DEN:


Kilde: etsy-Honeyboo artist

LOLA
Assosiasjoner
Tenkte på sol
Tenkte på Kinks
Tenkte på Lola
Tenkte på parfyme?Mark Jacobs -Lola Link her

zee aviEr jeg litt treg- eller er denne go`jenta litt ukjent ennå?
Ble litt usikker, er ikke så flink til å snappe opp "vibber" som jeg var før i tia, så jeg skal gå litt forsiktig ut nå..
humor har hun i hverfall- og etter sigende 2009`s fineste julesang
(kilde ALVORADA)
Jeg får spille den til neste jul, jeg da, som er så treeg..
Det er ikke julesangen over her, altså- den får dere spore opp selv..;)


Moony Tuesday

 

Moony Tuesday Reel 2010 from Moony Tuesday on Vimeo

En helt meningsløs, men veldig energisk filmsnutt
kan gi en god start på dagen.

gloomy sundayLitt trist sang- men det får våge seg.Lukker jeg øynene og ser utover gnisrende hvite landskap blir det nesten en hyllest til en fin søndags skitur- man kan jo drømme..
Portishead med Gloomy Sunday

fredagen er ikke det samme som før..

Music Videos by VideoCure


Flowers and wine is what I thought I would find
When I came home from working tonight
Well now here I stand, over this frying pan
And you want a cold one again

I bought these new heels, did my nails
Had my hair done just right
I thought this new dress was a sure bet
For romance tonight
Well it's perfectly clear,between the TV and beer
I won't get so much as a kiss
As I head for the door I turn around to be sure
Did I shave my legs for this?

Now when we first met you promised you'd get
A house on a hill with a pool
Well this trailer stays wet and were swimmin' in debt
And you want me to go back to school

I bought these new heels,did my nails
Had my hair done just right
I thought this new dress was a sure bet
For romance tonight
Well it's perfectly clear,between the TV and beer
I won't get so much as a kiss
As I head for the door I turn around to be sure
Did I shave my legs for this?
Darlin did I shave my legs for this?

Maria, Maria..!


Kilde:urørt.no


Maria Mohn synger seg helt sikkert inn i ♥hjertet♥ på mange mennesker framover- bare hør her:Et bedre sted

Nå har jeg surfet rundt på nett og hun får godord overalt. Det som er så morro er at hun finnes på Blogg.no, link her
Hun er morsom, blid og veldig trivelig å stikke innom-kan det bli bedre?!
Ja det kan det; hun har egen hjemmeside også;link her
Jeg lar meg begeistre, det er viktig å ta vare på solstrålene som finnes her inne, ikke sant?

først litt musikkVar ikke det en fin start på dagen?

I am a fang fan


Kilde:etsy

Jeg har en mørk side som blomstrer opp nå i disse tider, delvis fordi det er denne tiden i måneden, delvis fordi True Blood har startet opp med serierunde 2. Jeg må si jeg får dekket alle behov av å følge den serien- æ kose mæ med blod og gørr også, er lite selektiv der.
 Fine Sookie. Fine Bill. True lovestory.åpningstrailer med Jade Everett  her

I anledning dagen
Haddy N`jie , fine jenta!
Jeg anbefaler også å lytte til "shout, sister shout" på hjemmesida hennes på Myspace link her

I anledning dagen..

saturday night med Barry White?Det er ikke bare damene som bruker tid sammen på do ute på by`n..
Jeg hadde Ally Mcbeal som tv favoritt en gang i tiden- det hadde jeg glemt,
helt til jeg kom over gubben på badet..mmmooves..

mandagsbarnJada, vi har hørt den før. mange ganger.Men i dag passer den perfekt for meg.
(hvis vi ser bort fra det der med discotjei)

Alela DianeAlela Diane er fra Nord Amerika. Hun synger med hjertet.
Om jorda vi lever på.

songbirdEva Cassidy - myk start på dagen

Furte- Petter

          
Som trønder må jeg være solidarisk og gi Northug en klem nå. Jeg synger med Salem Al Fakir; Sometimes we all have bad days...
Det kommer en ny dag i morgen. God natt!

New soul


Yael Naim "New Soul"

tôt Ou tard | MySpace-musikkvideoer

Jeg rister av meg gårsdagen og ønsker en ny dag velkommen sammen med Yael Naim- New Soul

en sånn dag..

           

Jeg forsøkte virkelig. Men det ble bare en slik dag i dag- en Maria Solheim dag- en melankolsk dag
altvel

altvel

41, Hamar

Jeg er 41 år, og kaster meg ut i en ukjent verden på nett. Det går sikkert bra, med litt hjelp. Jeg er etablert på Hamar med 2 flotte gutter og en mann. Har behov for å få være kreativ for tiden. Og det får jeg jo:)

Kategorier

Arkiv

hits