mars 2011

summa sumarum

link Vi satt med (men ikke som..) levende lys i går kveld under markeringen av "Earth Hour". Det var spennende, syns junior- vi gikk rundt og utforsket huset med lommelykt før vi satte oss ned me...

Hei, helg!

Hei, helg! Jeg hilser deg med en stor H! Du er alltid velkommen hjemme hos meg.

uhuu..

Burugla hilser alle god kveld, rister litt på fjøra og stikker hodet under vingen igjen. Det kommer nok bedre tider ;-)

peace and love og sånn

Fredag kveld- dansemusikk. Jepp.

Gjeesp..

Bilde: Graham and Green.ukEn liten vits fra junior: Hvem har fire bein og er menneskets beste venn? Svar: Sofaen. Jeg tror kvelden blir rolig for min del.

Kvinnedagen 8 Mars 2011

I often miss this little girl... Whose dreamshad no barriers... Who believed in a world Where anything is possible with a heart that was full and unbroken (tekst:ukjent)

Festen er over.

Bilde: ETSYGratulerer til alle flotte utøvere under VM 2011- det var litt av et kalas! Så var det kunsten å lande igjen da, med eller uten ski på bena.

Gullgrisen:)

Bilde: Bijzonder MOOI Kilde:nettavisen.no Det e itj nå furting no længer nei, Petter!! Gratulerer til gullgutta med gullgrisen i spissen!

Fin ide hos Fies notiser!

Mars-fiol på kaffekopper Jeg har delt litt av min hage-verk ( det verker etter vår og varme og spirer som gror) inne hos Fies notiser. Det er fint å dele litt- så bli med og del av hage-verken/ver...

Perlende godlukt!

Jeg visste ikke at perleblomster luktet så godt, jeg! Nå står det noen løker på kjøkkenbenken og lover vår med sin vellukt- og trosser tåke og snø utenfor. Det var en artig oppdagelse!
altvel

altvel

41, Hamar

Jeg er 41 år, og kaster meg ut i en ukjent verden på nett. Det går sikkert bra, med litt hjelp. Jeg er etablert på Hamar med 2 flotte gutter og en mann. Har behov for å få være kreativ for tiden. Og det får jeg jo:)

Norske blogger Free Web Counter
Free Web Counter
Hege Otnæs | Opprett ditt eget merke

Kategorier

Arkiv

hits