egne foto

Hei, helg!

 

    

Hei, helg! Jeg hilser deg med en stor H! Du er alltid velkommen hjemme hos meg.

uhuu..

Burugla hilser alle god kveld, rister litt på fjøra og stikker hodet under vingen igjen. Det kommer nok bedre tider ;-)

Perlende godlukt!


Jeg visste ikke at perleblomster luktet så godt, jeg! Nå står det noen løker på kjøkkenbenken og lover vår med sin vellukt- og trosser tåke og snø utenfor. Det var en artig oppdagelse!

Jeg ønsker Mulighetene velkommen inn.

     


Jeg har jo lest litt Feng Shui tips i ferien, og da leste jeg at hvis jeg ønsker nye muligheter inn i livet skal jeg gjøre inngangen så fin som mulig. Vindfanget vårt er så lite, at det er vanskelig å få plass til noe dekorativt der. Men jeg ble fornøyd med resultatet jeg.Med god hjelp fra Blomsterdamene i Hamar fikk jeg det veldig koselig i min trange gang. Akkurat hvilke muligheter jeg ønsker inn i livet vet jeg ikke, men det ble da koselig for ælminnelig folk å komme på besøk, også:)


Jeg følger årstidene,

og gjør klar til vårens ankomst her hjemme.

snart er det mars- nesten for godt til å være sant. Jeg lengter etter varmende solstråler nå. Det gjør jeg virkelig.

vinterland


Kanskje vil jeg huske denne vinteren som den leengste vinteren på veldig mange av mine leveår. I tillegg kommer jeg fra kysten i midten av vårt langstrakte land, og der hadde vi ikke 24 minus i lange vinterperioder så vidt jeg kan minnes. Vi hadde vel rett og slett ikke særlig med minusgrader egentlig. Kaskje husker jeg feil. Uansett, jeg fryser.

svart/hvitt

  

 Vandring ute i vintermørket.

 Stol med lusekoftemønster på setet- helt konge!


Markedstid.

  
Foto: privat

Det er markedstid nå. Julemarked overalt. Mitt bidrag til Steinerskolens julemarked ser dere over her. Mislykkede pulsvarmere ble gjort om til potteskjulere. Vet ikke om det var salgbart. Men snø hadde vi i hverfall.. helt gratis.

Zee Avi- Bitter heart

Æ kain bake!

   

Sneen ligger hvit, og jeg må innrømme at jeg får litt julestemning nå. Det er ikke bare på Cartoon network det er jul i november- jeg har vært på juleverksted allerede, og rett og slett kommet i jule-"modus" som mannen min kaller det. Første av de sju slaga ut er karamellkaker i år.Godt, sjø!

  

Hjemme er Alt vel..

Hver dag- hverdag..

  

  

Foto: privat

Så lenge siden jeg virkelig så meg rundt i eget hjem, på tide å stoppe opp litt. Finne stille bilder.

 

Og ops, så er det visst noen etterslepp fra skumlegutta på søndag som var..

  

Bø!!

Going back to my roots..

Vi henga oss til den norske fjellheimen i høstferien- i et anfall av ren "norwegianism","Norwegianism- Vanlig atferd funnet hos mange nordmenn, og andre som har en liten nordmann i seg, som går ut på en plutselig og irrasjonell trang til å forlate sitt trygge, komfortable og varme hjem for å komme seg så høyt, dypt eller langt inn i naturens ensomhet som mulig."

beintråkking i ulendt terreng altså..

 

Der ble jeg facinert av røtter. Fine røtter.

  

Og junior var som vanlig ute med rampestreker igjen..(iscenesatt av mor..)

     


Og ja.. det ble saft av eplene også- omsider.He he.

 


 En vel overstått høstferie, nye krefter er samlet og det kan vel behøves for nå er vinteren på anmarsj og GRØSS julesnopet allerede ute i en butikkhylle nær deg.(Jeg blir like rystet hvert år- men hva hjelper vel det?)


bortsett fra regnet..

  Foto:privat

..har det vært en helt ordinær og grei lørdag så langt.Har til og med fått med mannen på innkjøp av nytt frokostservice- og det er ikke ofte han blir med på slikt.Han fikk bestemme fargen, og nå i ettertid ser jeg at jeg egentlig ville ha den andre fargevarianten. Men det kan jeg jo ikke si til ham.NÅ i hvertfall.


Kilde:allposters.no


For nå lager han middag også- og er kjempefornøyd med alle aksjene han har lagt inn til sin fru på en fridag:
Både shopping og matlaging. Fantastisk..

På hyttetur i storbyen

 

  

  

Det er ikke så dumt med "hytte" på GrÜnerløkka- denne lille leiligheten blir nok mer brukt enn ei hytte på fjellet(kanskje..) Den er ikke min, men vi fikk låne den i går- det ble en impulstur til Oslo når vi alikevel var hjemme med barna pga planleggingsdager på skole/SFO.

Så hei og hopp- dagen i dag gikk virkelig unna: vi hadde det "dyrisk" morsomt,:))..

  
  

Litt museum og slikt, gjett hvor. Paleantologisk, zoologisk, botanisk.. veldig lærerikt- alle hadde vært der før, unntatt meg. Jeg fikk lukte på blommorna, hilse på Ida inne på zoologisk museum og rett og slett kost meg litt.Fint vær, til og med!Avsluttet med kakao mex tex med chili og greier, sushi på Lille Asia(JEG spiste kinamat, fremdeles skeptisk til rå fisk i store tyggebiter- konseptet), en relativt kort runde på Ikea og rett hjematt. Det var deilig. I morgen begynner en ny jobberunde for min del-så jeg måtte jo ta helga på forskudd. Ikke sant;)?

En sommer er (snart)over..Jeg vil ikke slippe taket, jeg vil ikke, jeg vil ikke! Akkurat når jeg hadde vent meg til slabbedask-dager, så skal hverdagen dundre inn igjen? Aldri i livet.
Men jeg skjønner at ferien er over når sommerbildene fra 2010 går over i et nostalgisk skjær av grått;

Jeg kan godt tipse om nettstedet hvor dere kan leke litt med egne bilder, for det var morsomt tidsfordriv..men jeg advarer mot sterke bilder på nettstedet(nå er jeg spesielt tander for sånt ..) men om man klarer å løsrive seg fra det er det veldig lett å sette inn egne bilder- last ned og vips har du egne bilder anno "for lenge siden".
nettstedet linker jeg her.

noen steder finnes det ikke sol..

 


..selv om det er juli hvert øyeblikk. Som i trøndelag, foreksempel.Brr..8 grader og sterk vind MED regn-litt av en uke vi hadde. Men man får gjøre det beste ut av det, og ignorere været så godt det lar seg gjøre tenkte gutta.

  

Så de fanget krabber til den store gullmedalje. Synd for krabbene, men det må sies at de ble sluppet ut i havet igjen i godt behold etterhvert. (Stort sett)

  
Jeg klarte meg lenge på å bare være i alle grånyansene havet ga meg. Jeg tåler all slags vær så lenge jeg er ved kysten.

 
 


Og så visste jeg jo at jeg skulle hjem til østlandsommer og stekende solskinn igjen ganske snart. He he..

Middelalderfestivalen, urtehage-vandring..


    
  

 
 


sjokoladebasilikum, hørt om det før? Det hadde ikke jeg.

Teaser..Middels fornøyd middelalder-gutt har vært på middelaldertokt i 2 dager- fortsettelse følger med litt blidere oppsyn etterhvert.

speidere, vær beredt!

  

Alltid beredt! Sommeravslutning for speiderne 2010

endringsvillig?


 Før                               Etter

Jeg fikk en kommentar på bilde nr.20-rødt i fotoprosjektet mitt av Lena Mari,om at bildet var litt tamt. Jeg kaster meg kjapt ut i organisasjonsteorien om at endringsvillige arbeidere lærer fortere enn de som sitter igjen i "henge-kulturen"(er dere med....?) og legger derfor ut et redigert bilde fort og gæli med en gang. Ble det bedre? Lena Mari, svar meg no..hehe..

Når syrinene blomstrer..

   


hjemme hos oss er det fæst..plukker inn så fort jeg kan- vare itj så læng sjø!


 

 


Ellers har helgen bestått av lukten av grønne grønne tomater fra Maison Belle og rabarbra med sukker på.
Kan ikke bli bedre
!

 Jeg helt vill i nikkersen på data for tiden, da jeg fikk noen  ufrivillige fridager til gode(Åh.. SKIKKELIG lei meg for det. i dette været..;-))
Har startet fotoprosjekt sammen med flere andre her inne på blogg.no, og sendt inn bidrag til NIB, mest for å være litt morsom. Jeg syntes det var hysterisk festlig da jeg gjorde det, (nå angrer jeg litt), men det får nå stå.
det er mye prestisje inne på interiørfronten, men jeg håper det blir oppfattet i beste mening. Jeg har klokketro på at folk flest har humor- må ha det litt arti` å !

stoppested verdenI helga er det barnas internasjonale festival på Hamar.Jeg er en dårlig abassadør for byen, glemte å annonsere dette på forhånd. Derimot kan jeg nærmest løpende rapportere fra begivenheten underveis.Dette er stort! Noen mener det er det beste arr. for barn i landet- jeg tror de har rett. Hjemmesiden finner du her:Stoppested Verden

  

Mocci Ryen er ildsjelen bak, en fantastisk ide ble iverksatt for noen år siden. Vi lager en festival for barn, med barn og om barn fra hele vide verden! Det ble en stor suksess med en gang, folk går rundt og bokstavelig nikoser seg. Det er en ramme rundt som er som et eventyr i seg selv- et digert friområde rett ved Mjøsa. Gamle trebygninger og et jernbanemuseum med minitog er viktige kulisser, og ikke minst fantastisk natur!Det er vel knapt noen bedre måte å formidle kutur og tradisjoner på enn gjennom barna.Barnesanger, barnedanser/leker, mat som er enkel og god og som blir likt av barn over hele verden- det beste av alt vi husker fra barndommen.Dette får mennesker fra alle verdenshjørner muligheten til å vise i løpet av helga- og de gjør det med store smil!
For en ting er å si ja til et fargerikt fellesskap- men det er noe helt spesielt ved å få vise hvem man er og være stolt av det man har med seg av tradisjoner og kultur fra hvert enkelt land.

  
Det er oaser og hvilesteder over hele området- i tillegg til aktivitetsstasjoner for barna rundt om kring.
Mat får du også servert- marrokansk te , satayspyd m.m..åh, nevnte jeg at det var GRATIS?!?
  
  

Jeg får egentlig ikke formidlet dette arrangementet slik som jeg ønsker, for det er så innholdsrikt og positivt på så mange nivå. De bildene jeg legger ut nå er jo bare en brøkdel av alle inntrykk vi får underveis.

Og tar du to steg til siden fra mylder av folk og farger, kommer du inn i norsk idyll:

Vi tok tog noen ganger i løpet av dagen. Tertitten og Knertitten.
Jeg insisterte på røyke kupe.Ha ha..


Ulempen var at man ikke fikk spytte hvor man ville! 
Løvegutten Leo tok en lur underveis- hardt å leke med de store gutta en hel dag.
 

Så hva kan jeg si- annet enn velkommen til Hamar neste år, hvis du vil få med deg en verdens-samling med mening i ..
eller hvis du er riktig rask , så er det åpent hele dagen i morgen også;-)

det begynner å ta form..

  


 

Så deilig det var å bruke en hel dag på planter! Nå nærmer det seg ferdig uteområde for hvile og filosofiske betrakninger alene eller i flokk, og jeg koser meg ved tanken på at det skal få vokse frem et blomsterflor i eget tempo gjennom sommerhalvåret. Ikke helt ferdig med jobben ennå, men nesten..

ut i vår hage..

  
   
  Der vokser det ! Grønt er skjønt og ofte er det vondt å luke bort ville vekster som er så fine så fine..
Mye av den spede spira får stå, jeg angrer som regel på sensommeren. Da er alt blitt en jungel.
Jeg har valgt pop-up bilder her- bare pek så blir bildene større. Det er ingen kvalitet på bildene, men det ble artige fargeeffekter i hvertfall!

Pinse 2010

  


  

Bilder fra Tjuvholmen, Hamar pinsa 2010

Alt i alt en fin pinse.Godt vær, mye ute og vi rakk til og med en impulstur til Lillestrøm for å besøke famile som var nyinnflyttet i "fet" leilighet.
Rett og slett en smak av honning..

  
Bilder fra Lillestrøm, en utsikt fra balkongen man kan leve med når man bor i sentrum!Nå er det ikke fler helllige dager før jul.
Det var nå artig så lenge det vara!

hobbykunstneren


bilder privat/akryl

Jeg maler. Jeg maler ikke som en katt, jeg maler ikke kaffebønner, jeg maler ikke hus. Jeg maler sjel på lerret.
Det er min flow.

18.mai.2010


Foto:privat

Takk for alle flotte hilsener på dagen min!

Jeg har latt være å blogge noen dager, og det kan vel også være greit av og til.Kjenner at panikken ikke setter inn lenger når jeg ikke får tid ved skjermen, og jeg tror rett og slett jeg begynner å få perspektiver på plass. Veldig bra!
En annen ting er at tiden ikke strekker til, Mai er en travel måned.

  
Foto:privat
Vi rakk i hverfall å kose oss på Lillehammer- Et besøk på "Nikkers"hører med- tenk å ha så fin gammel bebyggelse og en egen foss midt i byen! Heldiggrisene:)

  
Foto:privat
Så var det bursdagsfeiring, ganske moderat i så måte dette år..for vår pode har begynt i speideren og de starter med flaggheising i sentrum -oppmøte kl.6.40 den 17. mai!


17.mai

Private bilder fra Norges nasjonaldag er tatt med annet kamera- og er stort sett av familien i smått anstrengte smil(veeldig tidlig start på dagen kan fort gi en slik virkning på voksne mennesker som har levd livets glade dager under langfri),så de forblir private og kommer ikke på blogg.
Men en som var helt upåvirket av kjas og mas, og som gikk kilometer etter kilometer som en stor helt uten å klage denne dag, var denne karen:
Keep on rockin` in the free world!!
Junior fikk en super *barnas*festdag- og det er jo slik det skal være!

Mat og annet..

  
Foto:privat

Nå gjør jeg som enhver allsidig blogger med respekt for seg selv og sin familie gjør; jeg legger ut middan!
Jeg følger ingen diett, jeg eier ikke prinsipper, men jeg liker å lage det meste fra bunn av.
I dag ble det blomkålsuppe med FLØTE i(gisp)Mye også. Men det er festmat hjemme hos oss, så alt godt må i.
Vi hadde  varme krepsehaler med vårløk og sweet chilisaus også, mest fordi vi måtte spise opp rester etter helga- men kombinasjonen var grei. Jeg er ingen matbloggmester som feks.Paul Løwe, det hadde ikke vært så dumt. Eneste drawback er vel at man må lage all den intrikate maten før man avbilder den. At maten må spises etterpå, det kunne jeg levd med:)

  
Foto.privat
Jeg har også blitt fristet til bittelitt mer uteplanter, bare for å pynte opp i det grå og ennå - akk -så -rotete utemiljet vårt.
Blomster i passe store krukker er lett å ta  inn om natta, så får det bare hagle tennisballer for min del.Æ bryyr mæ itj:))

♥     ♥     ♥

Så må jeg passe på å si tusen takk for flotte kommentarer, stor klem til alle som legger igjen spor etter seg.
Når jeg er innom så kort og mye sjeldnere enn før rekker jeg ikke å svare på alle kommentarer-( skikkelig luksusproblem!) Men jeg setter stor pris på dem, som alle bloggere gjør- og leser og koser meg. Det er ofte ikke nødvendig med svar på absolutt alle kommentarer, jeg tror ikke at de som skriver forventer det,men det er alltid hyggelig med et svar eller en hilsen tilbake.
Av og til får det bli en felles takk- som nå.

♥    ♥     ♥


rosa collage - sukker i hverdagen:)

Foto/bilde på lerett  privat


Bilde privat/collage på akvarell ark

Det blir litt overload med rosa nå- men jeg er visst inne i en gryende kreativ fase- det føles godt!
Rosa, glitter og blomster er i utgangspunktet kritikk mot fokuset vi har på overfladisk skjønnhet helt fra tidlig barnsben av, men så ble det litt fint også..blir nok aldri noen refsende sammfunnskritiker av meg.
Av og til kan man jo bare gi seg over og spise litt sukker i hverdagen.

vår dag

 
Foto: privat

Det grønnes smått om senn, litt vår insisterer på å få vist seg fram.
Dagene har vært flotte, men det såpass kaldt på natta ennå at jeg må vente en stund til før det plantes ut sommerblomster.  
Foto: privat

Og så ble det lopper på meg i helga også. Endelig.
Det største kuppet var en paperback av Mens only fra 1952.
Det jeg er mest stolt av er at jeg kom fra lopperaiden med livet i behold. Hærregud som folk kaver på for å skaffe seg ting & tang , det verste er at de nok har kvittet seg med like mye som de grafser til seg på slike store markeder.
Av VANLIGE ting, det gamle får stå i fred. Bra for meg, slipper å sloss over det jeg syns er fint jeg.

hjemme hos meg er det tid for forandring. Jeg tenker og grubler. Det største problemet er å få alt til å smelte sammen til en helhet. For jeg liker så mye, og finner det vanskelig  bli av med ting bare fordi det ikke "passer" inn.
Jeg liker så mye forskjellig. Gammeldags romantikk, nordisk minimalistisk design, grafiske møster, primærfarger eller bare hvitt ,natur eller knallfarger..!?!
Dætti er vanskelig, altså. Må tenke litt mer..foto privat

Dagen i bilderFørst var vi kreative hos Hilde i Gustavas kulturfabrikk.


Der var det en som gjerne ville leke med oss. Hvem er det? Er det ikke..


Klaus! Jovisst var det Klaus Sonstad som lå og rullet på gulvet..
Han var kul og ble avtegnet på en diger plakat -

  

Som vi skulle bruke på konserten hans på Østre torg etterpå. Konserten ble selvfølgelig knall!
Vi stod fremst og var blod fan.


etterpå måtte vi innom Tante Gerda.

 Her ser dere stussen til tante Gerda inne på kafeen
.

  
Det var grått og kaldt hele formiddagen, brr..

Så lysnet det omsider opp, og det var tid for å ta hurtigtoget. Bokstavelig talt.
De voksne gikk så fort at vi måtte hoppe av underveis, og møte dem ved stortorget etterpå.
  
Og så gikk telefonen min tom for strøm, men Didrik sang som om han skulle ha vunnet Melodi Grand Prix og Jens talte som om han skulle vært statsminister, så det var en fin avslutning.
Deretter dro vi og spiste pizza, kringle og is, og resten er historie.. i hvertfall nå.
The End!

I arkivet

   

   

   
foto privat

Jeg tar et lite tilbakeblikk på bilder i bloggarkivet.Blåser støv av vinterbilder før jeg legger dem bort for godt.
Gleder meg til å fylle på med varme og sol bilder, farger og glede. Akkurat nå er jeg visst satt på " vennligst vent".Ha en god dag!

Picnic på en lørdagGuttene hadde ordnet seg selv mens mamma var på jobb i ettermiddag, og far var opp i luften et sted over Hamar by.
Minstemann hadde kamerat på besøk,og når sulten tok overhånd pakket de likesågodt picnic kurven med peanøtter og kjeks- ganske elegant anrettet? kurven sto igjen på bordet når jeg kom hjem i kveld- men fuglene hadde fløyet ut på nye eventyr.Vemodig å tenke på hvor ufattelig fort en barndom raser avgårde, særlig for mor.

Nå er pjokken kommet hjem, og vi to skal finne sofakroken og fortsette på peanøtter og annet, for nå er det farmen på tv. De to(!) andre "guttene" er ute og flakser med vingene en stund til.Jeg har flakset fra meg for i kveld.


Et realt brød

  

Det finnes så mange slags brød:) Dette er mine formiddagsbrød av surdeig, og som det kommer frem av bildene er jeg ikke fan av det perfeksjonistiske. Jeg satser på den rustikke looken, og knøvler nonchalant deigen i et slags håp om at det skal se ut som det kommer rett ut av en steinovn i Provance.Man har det sannelig ikke mer moro med brødet en man må gjøre selv.

Retrosøndag


Foto privat

60 og 70- tallet dominerer ikke i vårt hjem, men det er der- som små humørbomber jeg smiler av hver gang jeg får øye på det..

Eventyrskogen


Foto: privat

Jeg liker tanken på at det bor tusser og småtroll ute ved kysten også.Små grå, værbitte som har strevd for livets opphold der ute i 100 vis av år.Da jeg var barn, pratet og sang jeg for dem. Selv som voksen, hvis jeg går turer alene i terrenget der ute på øya, mener jeg å se små skygger i øyenkroken.Da passer jeg på å sette meg ned, og tenke varme, positive tanker- i tilfelle de vil være litt sammen med meg der jeg sitter.
Tuller jeg nå?Kanskje, kanskje ikke...Når jeg ser på bildene nå ,ser jeg i hvertfall ansikt og figurer på hvert fotografi.

Jeg har fått en skikkelig blåveis


FotoPrivat
Jeg har klippet greiner(beskjært) to dager til ende- resten tar jeg med elektrisk  broom broom hagesagmonster.
Utsatt alt arbeid på data til sent på søndag kveld- ikke bra(deadline på arbeidsoppgaver til i morgen..) men når det er så fint vær må jeg være ute! Jeg har Blåveis! Ho ho:)Den eneste blomsten i hagen akkurat nå- men scillaen kommer ganske snart, ser det ut som.
Dette innlegget passer ikke sent søndag kveld- men det er nå det jeg har å by på.
Noen tips mot mose i plen?

  
Fotoprivat
(har ikke blogg.no egen HAGE kategori?)

søsterbesøk 2

  
Foto.privat
Vi har mer tilfelles, min søster og jeg. Vi elsker årgangsting. Hun er nok litt mer nostalgisk opptatt av 7o- tallet en meg.

søsterbesøk 1

  
Foto.privat
You are my sister, and I love U..!
Jeg må reise så laangt for å besøke søstersnuppa mi, men nå har jeg vært der:) Du ser oss sammen i kaffekjelen i det midterste bildet..Vi er ganske like..haha.
Vi har ihverfall det til felles at vi liker Antony Hegarty, og denne sangen syns jeg vi er så fin
: link her

Jeg tror husa gråter

Foto: privat

Ingen bor der. Ikke engang i ferien.Ingen arbeider, ingen leker, ingen ler..
Jeg tror husa gråter.

Forfall

 
 

  Foto:privat

i fjærafoto:privat

Tilstandsrapport: det er ennå fisk i havetFoto:privat

Til stor glede for små karer og nyttig matauk for oss andre-
min far fikk en torsk på 15 kilo mens vi var på besøk(ikke avbildet).

kull og blyantBilder:privat

Jeg fant tegninger fra min ungdoms vår i papir-rotet mitt. Jeg sluttet å tegne for mange, mange år siden, nå er vel den kunsten glemt tror jeg.Som barn satt jeg og tegnet time etter time..det var da jeg hadde flyt. Det er den flytsonen jeg søker tilbake til nå, men jeg syns det er fryktelig vanskelig.

hagevandring i mars

  

  
Foto:privat

Det er ikke helt skjærandes sikkert at vinteren har sluppet taket enda- men akkurat i dag skinner det i alt grått og slitt langs husveggene.Skulle ønske jeg kunne lagt på lyd her, for det sildrer og drypper så høyt at det er som et bekkefar tvers over tomta.

smått er menneskesinnet..

  
Foto:privat

Jeg leser Eddadikt for tiden, jeg. Der står det mye og mangt, her er litt fra Håvamål:

Liten flo,
liten fjære:
smått er menneskesinnet;
alle ble ikke
jamkloke,
overalt er det ymse slag.

MEN-
Så god er ingen
at han er uten feil,
eller så ussel at han ingenting
kan.

Det får bli kveldens gullkorn fra meg.Jeg ønsker alle fred i heimen, mat i magen og tak over hodet, far vel i kveld!

farvel

  

Foto:privat

Han tør

Jeg våknet av at noe
var utenfor i natt
Det surklet og det sukket
så underlig forlatt.

Det var den gamle vinter
som gikk og sa farvel.
Han stabbet rundt på støle bein
og snakket med seg selv.

Han famlet mot mitt vindu
et valent øyeblikk.
Jeg så den store blinde hånd
mot ruten før han gikk.

Så spyttet han og harket
et gammelt rustent:hø!
og labbet ingensteder hen
dypt i sin egen snø.

Inger Hagerup

er det virkelig asfalt..?Foto:privat

For livets glade gutter går solen aldri ned..

fiin gammel...
 Bilder:privat

aargang.. collage anno 2009.

god morgenfoto:privat
Jeg ønsker alle som er innom en riktig god morgen.
 Gårdsdagen er ikke mer, morgendagen vet vi ikke noe om, men dagen i dag, den er NÅ!

Klare for et lite solskinnsinnslag?
Gråt en skvett av ♥ Brittains got talent♥
lille Connie Talbot på 6 fikk selv sure Simon til å se lyst på livet...link her

Bambi på glattisen


Foto: privat

Bambi finnes i flere eksemplarer i vårt hus. Denne er et motiv på et gammelt vaskebrett som vi bruker til å henge nøkler på . Jeg blir aldri lei av dette vakre dyret. Jeg blir aldri lei av å se Bambi på glattisen heller, og jeg foretrekker den egelske versjonen :link her

Duo

  

Foto:privat

Jeg har allerede rukket å bli rørt i dag- så mye at jeg ikke klarer mer på en dag, tror jeg. Midt på en fredag kommer jeg over Pavarotti og Tracy Chapman i samklang..og se på Pavarotti- han er så nydelig at jeg får lyst til å ta tak i ørene hans og kysse ham midt på pannebrasken! For et hjerte, for en sangduo, for en utrolig underlig konstellasjon..
Får jeg presentere;Luciano Pavarotti og Tracy Chapman-baby can I hold you.. Link her

uten innhold


Foto:privat
Parfymeflasken er tom. Esken er for pen til å kastes.

solskinn i et halvtrøtt sinn


Foto:privat

Nå er sola kommet! Jeg har lengtet så fælt- nå går det mot lysere tider..

i heimen

  
  
  
foto:privat


Dårlige bilder- men god stemning..


Grisens dag


Foto:privat

1 mars er grisens dag, fikk jeg vite på radio i morges.Godt var det at lillebror hadde forberedt dagen med en hyllest til grisen..

Hjemme hos


Foto:privat

Frk. Vippestjert

Going down Memory Laine

   
Foto. Privat
Nei, nå rotet jeg med bort i Husker du?- gata, jeg også!
Jeg var barn på 70-tallet.
Livet var grønt, oransje og brunt, mange solskinnsdager og myke pelsdyr.
  

Nederst til høyre ser du kort fra Blafre design 
som har spesialisert seg på å gjennskape 70- tallet i grafisk form. God ide`- ikke sant?

jeg er..

  
   


En samler.Jeg samler i lader, huset er fullt . Jeg har hatt lopper i blodet så lenge jeg kan huske.

  
  

Her er en collage av mønster , form og farger fra 60 og 70 -tallet.


Mammut på salg

 

 

 Foto:Privat
Dagen i dag : Mammutsalg på Gravdahl- lunsj på Peppes Pizza - Knerten på DVD
Greit nok, det?

En sart start..

   
Foto:privat

Det blir en sart start på denne dag.


Vinterferie


Bilde:privat
Herr kjølemann gråter. Eller er det tegn på varmere tider? I hvertfall står han trygt ennå, kulda ser ut til å holde seg gjennom resten av vinterferien også.

midt i uka

         

Gråhvit februardag. -22 ute, og 15 grader inne før sprengfyring. Sånn er det å bo et gammelt hus med sjel. Det må få puste også.

Innedag med Muldvarpen

        

Foto: privat   
                          
  Jeg husker Muldvarpen fra barne-TV på 70-tallet.
  Nå har han dukket opp igjen, til stor glede for en liten kunstner som sitter inne i snøværet .         
  Bøker finnes blandt annet her-                                                            


Roser er røde

   

  
Foto:privat

            
Dette er hva mine øyne ser i dag. Prikker og roser er også varemerket til Cath Kidston , og dit reiser jeg når jeg jeg får lyst til å se verden i et rosenrødt skjær..

I dukkehuset i Dukkevei 2..

  

  
Foto:privat
 
I dukkehuset i Dukkevei 2
Skal verdens heldigste dukke få bo
med lampe i taket og bittesmå stoler,
og blomstervase med dukke-fioler,
og flaggstang med flagg og dukke- garasje,
og kjøkken med godter og kake og brus.
Og innerst i hjørnet i første etasje
skal dukken til dukken ha dukkehus!

Andre Bjerke

en prikkete dag..

     
Foto: Privat

Igjen.. synkronitet..Jeg ser prikker overalt og gleder meg til en fargespakende Alice i Eventyrland-
Som zenazuza skriver om i sin blogg.(Oppdaget jeg akkurat nå..) Filmen kommer snart- eventyret i bokform har vært her lenge, lenge..

polkadots

  

søndagstur

   
 Tur på Mjøsisen.

    

Hei sveis!

Ahh- det var friskt og godt. Og så får man kjempegod samvittighet etterpå, ikke sant. Vi er da nordmenn. Må ut på ski.
Men det er helt greit, så lenge det er moro. Og alle får bruke sin egen tid. Noen vil gå fort. Noen vil lage rare møster i snøen langs skiløypa- HELE veien..Vinter og sne - en skiløper farer av sted..


Foto: Privat

Ut på tur, aldri sur. I dag orker vi ikke mer innetid..Ski på , Lue på , nå..
Klar ,ferdig ,gå!

Borte del 2

    Borte hjemme uavgjort

   

Jeg dro bort litt, jeg. Feiret et par gull. Drakk litt vin. Ble inspirert. Tok en bildeserie. Dro hjem.Hva som skjer videre, er uavgjort..

OL
Olympiske Vinterleker 2010.
Hallå, svenskar, hur bredt hoppar ni?
Vi har da ihvertfall Bjørgen.Hun går som en kar..

Tre små ord

  Bilder:privat

Drømme seg bort - dag

          

Sail away with me..

09.feb.2010

collage

  
 

 


Jeg vet om et gammelt hus. Et som har levd lenge...

nyanser av grått Bilder: Privat

Fred

                           
  

There`s no place like home.

  

Bilder fra vårt hus.Når man bor et sted, og hjertet har fått rom -legger et slør seg over det man en gang håpet å bli. Noen ganger får det bli med det.

10.feb.2010

      Fler morgenbilder fra Mjøskanten, Ridehusstranda.

09.feb.2010

09.feb.2010

09.feb.2010

09.feb.2010

  fin spasertur langs mjøsa en tidlig morgen ga mange fine bilder.

Hei, og god vinter til alle sammen.

 
altvel

altvel

41, Hamar

Jeg er 41 år, og kaster meg ut i en ukjent verden på nett. Det går sikkert bra, med litt hjelp. Jeg er etablert på Hamar med 2 flotte gutter og en mann. Har behov for å få være kreativ for tiden. Og det får jeg jo:)

Norske blogger Free Web Counter
Free Web Counter
Hege Otnæs | Opprett ditt eget merke

Kategorier

Arkiv

hits