Blogg

Fin mandag.Nå er det vel sånn sirka et år siden siste blogginnlegg, vel? Plutselig fikk jeg lyst til å poste noen innlegg på snei, det er jo litt morro. Trodde kanskje bloggere som ikke postet på ei stund ble tatt av plakaten, men jeg er da visst aktiv her inne ennå. Hadde glemt passord, og har litt rustne tastaturfingre, men ellers bra. Håper alle flotte bloggvenner har det bra, og at noen har hatt litt bedre stayer-evne enn meg til å blogge;)

 

 

 

Såå..det snør, det er vinterferie og jeg har det finfint. Laleh sjunger och sjunger- om snø. Vakkert. Selv om min favoritt fremdeles er "some die young".

 
https://epla.no/handlaget/produkter/380564/

Plain happy.
Ha en fin dag!!

Stavanger våren 2011

  

Fikk weekendtur til Stavanger i bursdagsgave, jeg:) Der var det flott. Har vært der før, men nå hadde vi bedre tid. Et deilig avbrekk i en travel travel vår.

  

Var på sjøfartsmuseet-

 

Fant tobakk og kaffe- akkurat det jeg trengte en lang dag..

Den døde rotta på sprit kom vel mer som en overaskelse.
 Konklusjon: Stavanger er en fin by.( Hilsen onkel reisende Mac)

våryrDet blomstrer våryre påskeliljer og tulipaner her hjemme, litt lys og varme setter rekordfart på små blomsterknopper. Og endelig kan vi snart ta påskefri også, ikke værst.

1. april

Bilde via bloggen Alt och ingenting

Så..noen som ble lurt i dag da? Jeg går jo på alt,så godtroende som jeg er.

Men at det endelig er fredag- DET er ikke noe lureri.

summa sumarum

link

Vi satt med (men ikke som..) levende lys i går kveld under markeringen av "Earth Hour".

Det var spennende, syns junior- vi gikk rundt og utforsket huset med lommelykt før vi satte oss ned med brettspill for at tiden skulle gå. Far satt i mørklagt rom oppe i andre etasje og smugkikket på fotballkamp.

 
link

Ellers har vi jo faktisk husket å stille klokken MOT en forlokkende sommertid i dag. Synd å miste en time- men jeg bytter den gjerne bort i lysere tider.

Ellers har jeg surfet meg god og varm på nett for å finne vårlig inspirasjon. Den er ikke vanskelig å finne- her er noen flotte butikker på Epla: Fjeldborg

 Bazaar

Søndagsmusikken blir med Thom Yorke- Black Swan

Summa sumarum-fint med helg:)

Gjeesp..

Bilde: Graham and Green.uk

En liten vits fra junior:

Hvem har fire bein og er menneskets beste venn?

Svar: Sofaen.

Jeg tror kvelden blir rolig for min del.

Kvinnedagen 8 Mars 2011

 I often miss this little girl...

Whose dreams had no barriers...

Who believed

in a world

Where anything is possible

with a heart

that was full and unbroken

(tekst:ukjent)Festen er over.

Bilde: ETSY

Gratulerer til alle flotte utøvere under VM 2011- det var litt av et kalas!

Så var det kunsten å lande igjen da, med eller uten ski på bena.

Gullgrisen:)

Bilde: Bijzonder MOOIKilde:nettavisen.no

Det e itj nå furting no længer nei, Petter!! Gratulerer til gullgutta med gullgrisen i spissen!

Fin ide hos Fies notiser!

 

Mars-fiol på kaffekopper

Jeg har delt litt av min hage-verk ( det verker etter vår og varme og spirer som gror) inne hos Fies notiser. Det er fint å  dele litt- så bli med og del av hage-verken/verket deres dere også. Klikk dere inn på Fies notiser!


Link her!

 

En zen lørdag aften.


allposters.no

Jeg har hatt fri en hel uke til ende. Den har til dels gått med i sykdom, men også til mye hvile og rekreasjon for kropp og sjel. Jeg har lest bøker, må vite.Jeg har hatt god tid.Forhåpentligvis varer dette fantastiske zen-øyeblikket til i hvertfall et stykke ut i neste uke. Jeg har lært om feng shui triks for sjelen (nydelig bok) og lest "om Jesus", av Jonas Gardell.(nydelig den også, selv om den var utrolig laangsom å lese) Mye åndelig, med flere runder av påfyll, altså.Pust inn, pust ut. Ahh..

VM har jeg ikke rukket å følge med på- det skal jeg gjøre noe med .

En fin Valentin..

Aldeles vanlig tirsdag, men..

Jeg ble tante for noen uker siden, og det er morro!

og..Snart er det både morsdag og kjærestedag-Mye kjærlighet i vente altså. Det liker jeg!
(bildene hentet fra Etsy.com)

cool kidBilde-Trendybabesboutique på ETSY

 Det nye året ligger foran oss som nyfødt barn- og jeg skal bli tante i januar(kanskje februar..vi går litt over tiden i min familie). Det blir en kul gutt, så mye er sikkert. Vi får håpe det nyfødte året blir litt "kult" også.

Helt sykt..

Bilde: Allposters.no

Er hjemme med sykt barn i dag. Oppkast, vondt i hodet og sår hals. Vi har alltid en sykdomsrunde på nyåret. Skal bli spennende å se om jeg klarer å slippe unna basiluskene selv.

Jeg har ikke gått i hi..Tegning privat

 

Jeg funderer.. og forsøker å finne rytmen i hverdagen som jeg mestret så flott før det store juleblotet. Det kan nok ta noen uker.

2011

Jeg ønsker alle bloggvenner et riktig godt nytt år-og takker for alt det positive og fine som jeg fikk oppleve i 2010!


bilde: etsy

 

Jeg er ikke helt forberedt-

 

 


Foto: Martha Stewart

men den store M`en for mandag morra blues nærmer seg nå, merker jeg. Det jeg ikke fikk gjort i dag, kan jeg gjøre i morgen- eller.."hvorfor utsette til i morgen det du kan gjøre i dag"..Nei, DET er for sent. Gjesper allerede. Ha en flott søndagskveld.

Et eple om dagen..

holder ikke her i gården. Jeg har epler i kjelleren som må bli forvandlet til noe før de går bokstavelig talt til hundene.

Hele denne dagen har gått med til eplesaftkoking, og som vanlig går det litt skeis. For hvor mange kilo må jeg egentlig koke/dampe før det blir nok? jeg har ennå ikke fått til en liter, så mye arbeid for så lite- den bør være knallgod når den blir ferdig.bilde:(rait onlineshop)

 

Aatsjo!Foto:Allposters.no

 

Jeg har blitt fylt opp med basiller- kan ikke si for sikkert av hvem. Men min mann har vært  "shabby but not so very chic" i tre uker snart, og er absolutt lettest å skylde på.

Æ blii så lei!!

Noe fløy forbi..Bilde fra Etsy.com

.. jeg tror det var September, for nå er plutselig Oktober her og jeg er litt i stuss. Hvor ble det egentlig AV september?

 

Det er haust, det ruskar ute..

  
Bilder fra Re-found Objects

Nå kan vi vel fyre, vel? Jeg fryser og vil varme meg så godt jeg kan. På meg tykk genser og skjenk opp kakao til kveldsmaten- brr..

Men enda er dagene uendelig vakre med sensommerblomster og en kort varmende stund midt på dagen.
Heldigvis.

Det går bedre og bedre dag for dag!?


Bilde fra Allposters.no

Lister meg inn på bloggen med et forsiktig hurra og skål- og takker så mye for solidarisk støtte og gode klemmer fra bloggvenner. I går var jeg sliten altså.Jeg har vel gradvis kviknet litt til i dag, og nå skal jeg feire at jeg har fått en ny jobb.Litt forsiktig.Tenkte vel egentlig å ta skikkelig av, men det blir mer som "trim for eldre" i dag tror jeg. Får nøye meg med et glass vin med forsiktig knebøy mens jeg holder meg fast til godstolen hjemme.

God helg!

Hva FÅR vi til middag i dag?Ulv i fåreklær-kilde Absurdgalleriet ABC nyheter

En historie min far ynder å fortelle meg i disse fårikåltider er at da jeg var barn, måtte de si at det var ulvekjøtt i fårikålen, ikke sau.Jeg gråt da de fortalte at fårikålkjøtt var laget av små søte bæbæ`er- og deretter ble det bare ulv i gryta, for ulven var jo "slem". Sa de voksne..
Jeg er ikke så sikker lenger.
Kilde-Etsy Portrait of a sheep in deep undercover operationHjemme hos oss er det ihvertfall start på fårikålsesongen. Og den ulvehistorien har jeg ikke videreført til mine barn. De er tydeligvis ikke så sensibel som jeg var.
Og første arbeidsdag gikk bra.
Note to myself- tell yourself I told you so!

Konfirmantens bønn.

Det har vært konfirmasjon i familien i helga.Jeg syns fremdeles det er litt nytt og uvanlig å ha konfirmasjon på høsten, men men..Det var ikke i den nærmeste familie, så vi var ikke der(jeg jobber hele helga*sukk*)Men spørsmålet er jo alltid- hva skal vi gi til disse halvstore slynglene? Hva liker de, hva ønsker de seg..vanskelig. Det blir jo alltid penger, ikke sant-veldig lettvint.

For mange baller..i lufta? Jeg har  laget meg en ny blogg.Den er på Blogger.no,heter Helt hjem og er en ren interiørblogg. Litt spennende å se da, om jeg rekker over dette her. I hvertfall får jeg flyttet over en del materiale, og "lekt" litt mer på Blogger-rent estetisk, altså.Det er i grunn bedre verktøy der inne, selv om jeg ennå ikke har lært meg å bruke dem..
Stikk innom og se, jeg er i oppstartsfasen ennå.
Velkommen inn!(← direktelink)

I krysspress..Bilde fra Etsy:TicleMePinkBoutique

Når jeg har fridager ender jeg stort sett opp med å bedrive skadebegrensning her hjemme i form av husvask og rydding- selv om jeg skulleburdeville heller ha gjort noe helt annet..
Når jeg har fridager hender det at jeg lar alt stå her hjemme og bruker dagen i "flytsone" helt for meg selv..
Nå har jeg flere fridager etterhverandre- og i går brukte jeg dagen på helt andre ting, og tenkte hele tiden på hva jeg burde ha gjort hjemme.
I dag startet jeg kl.8 sharp med å vaske ned yttergangen og WC nede, og har allerde begynt å flyte ut i drømmer og fantasier..
Nu vel, bare et lite hjertesukk.Noen som kan relatere seg til dette?

sett gullkant på hverdagen

bilder fra notonthehighstreet.com

Litt dekadent kan en Hvermansen tillate seg å være, selv på en tirsdag.
Jeg skulle gjerne skålt for en fin og veldig vanlig tirsdag i rosa sprudlevann akkurat nå.
Det har jeg ikke - så kakao med krem sammen med junior får duge.
Hepp, hepp!

loppegaloppen

      


   

bilder: privat

Jeg har kastet meg inn i loppegaloppen igjen, høsten byr jo på sånt også. Jeg er til og med veldig fornøyd med det jeg fikk tusket til meg.
To PLETTFRIE snøhvite linduker
Marokkansk telykt
Bok-Gruk fra Piet Hein
Ny ramme med "slitt" utseende, god kvalitet
Bladskål som passer inn med fat som jeg har fra før(og setter meg direkte i høst stemning)
Tre papirposer fra gamle nedlagte fabrikker/utsalg fra Hamar og Oslo(med innhold)
Og en raritet av et fat fra USA- med LIBERTY BELL trykt foran. Jeg elsker rariteter og gamle souvenirer.
Hva jeg ga for herligheten?
40 kroner!*GLIS*

godstolenFoto:Bizondermooij.com

Scholten & Baijings er designere bak denne ultra-koselige kreasjon.
"Stressless- skjuler"- det er også et prosjekt å sette i gang med..kanskje?

Ellers har jeg funnet en vidunderlig blogg som treffer meg midt i hjertet når det gjelder hva jeg liker av kunst, interiør og mote for øyeblikket. Akkurat NÅ- liksom..

Bloggen heter ♥Lushlee♥ Link her


Nederste bilde er hentet fra House Doctor via Lushlee.com

Jeg ♥ Robyn også- rar og god som hun er, klar for litt technoheartbeats til kvelds?
Kilde:NRK.nobeautiful blogger award
  

tre ganger hurra- for jeg har fått tre beautiful blogger awards fra tre beautiful bloggers:))
Margrethe syns jeg har en søt blogg, men med litt merkelige innlegg.;)
Creativ boligstyling skrevet av søte Kine som syns jeg skal få være med  på hennes liste over 7 flotte bloggere
Med andre ord skrevet av Hege som synes jeg og mange fler har en knallfin blogg!

Awards er moro- selv om det er litt jobb..For med denne awarden følger en utfordring- Skriv 7 ting om deg selv. Og så det som er veldig morsomt, send den videre til 7 blogger du syns fortjener det.

Jeg har fått samme award før også jeg, og jukser litt for å korte ned "arbeidtida" foran skjermen i kveld.

1. Jeg blir lett rørt, kan fort briste i gråt over både filmer og musikk. Jeg opplever det som litt plagsomt, egentlig. (ikke minst de som eventuelt er med meg på kino.)
2. Jeg har ikke gehør, og kan ikke synge, men elsker musikk.
3. Jeg er en livsnyter, og det vises på meg fysisk. Jeg er ganske stor, men blid og trivelig.
4. Jeg er ganske lat, og liker bedre å være enn å gjøre.
5. Når jeg først skal gjøre noe, liker jeg å gjøre det skikkelig og få et godt resultat, jeg er et "periode-arbeidsjern"
(eller litt for glad i skippertak, om man vil..)
6. Jeg er glad i andre mennesker, men trives veldig godt alene.
7.Jeg er egen og sta, som et gammelt esel.


Denne gang gir jeg awarden videre til...(trrommevirvel..)

Hestiaverden
Ernashus
Myldra
KamilleM
Mettejente
Kvinnen
Drøm ditt liv- lev din drøm

Håper dere tar i mot både award og utfordring.

Tusen takk for award, snille Kine, Hege og Margrethe!

smårips

 


Runde rare Rulle Rusk,
raspet bær på Ipsens busk..

Ipsen kom og skulle plukke
rips til rørte rips på krukke

Ned i krukken raspet Ipsen
Rulle som en rips blant ripsen.

Rund og rød som ripsen selv
ble han syltet samme kveld.

ANDRÉ BJERKE


Deilig med rips og vaniljesaus på sensommeren.Og saft, og ripsgele..
Men det blir ikke meg som lager det i år. Det får holde med dessert til søndagsmiddagen.

blårøyk


Foto privat

Det blir noen røykepauser på en runde husvask. Denne fredag er så rolig at jeg føler meg tilnærmet komatøs, ingenting skjer. Christel Alsos spiller i bakgrunnen og bidrar til vedvarende lav puls.

Og nå skal Bolla pinnsvin gå til skolen.


kilde/bilde: Allposters.no

I morgen strømmer de til på veier og stier, med skolen som mål. Små og store, spente, glade(forhåpentligvis) og med litt uro som sitter igjen i kroppen etter en lang sommerferie. Første skoledag i høstsemesteret er helt spesiell, om du er stor eller liten.Kjør forsiktig!bilde fra Barnas Ark, link her

Det er s`gu dejligt:)

Foto av danebrogen i Århus

Det er godt å være dorsk i Danmark.
Vi er hjemme igjen, ferien var super. Super duper, egentlig.
Sol, hav, sand- digert hus, eget svømmebasseng..
Veier å sykle på som gjør at man bare vil sykle uendelig langt og tilbake igjen.


Jo mer sjokolade du spiser, jo søtere blir du. Den kan jeg ta til meg, glatt!
Det var ikke bare søtsaker vi fikk i oss , mat og drikke ble nytt både ute og hjemme, og ungene fikk endelig sansen for fisk- hurra! Sjømat hører jo med når man bor i en havnelandsby som Hals. For det var der vi hadde base. Hals ligger ved Limfjorden ved østkysten av Danmark, nærmeste by var Aalborg. Med litt spenst i motoren kom vi damene oss på bytur til Århus, tar bare noen raske timer med hastighet på 160 km/t, he he. ( Va itj Æ som kjørt, nei..)
Vel hjemme igjen i Norge fikk vi jammen en ekstra soldag også. Det gjorde utrolig godt, trenger litt fri etter en så avslappende ferie;)
Sier som naboen vår sa i Danmark, veldig høyt og ofte både morgen og kveld:Hej, hej! Farvel!
Gleder meg til å lese om alle bloggvenners ferieopplevelser- og vil ikke slippe sommeren riktig ennå!

god sommer!Bilde/postkort fra Sweet Memories

Vi blogges !

tre på rad

  
foto privat

Mens vi venter på at sola skal bryte gjennom regntunge skyer, og at lørdag med avreise til Danmark kommer, er det lov med litt meningsløs lek med kamera.Og beina på stolen. Blir det ikke lørdag, snart da?
Mer lek med kamera. På søndagsutflukt for noen helger siden, fant junior en bitteliten frosk på stranda. Frosken var som en lillefingernegl. Snodig.

red red wine..
Illusrasjon  fra Looks good to me

Snart er det ferie snart er det ferie snart er det ferie

Noen som husker UB 40? God gammel aargang, link her

I haven.Bilde fra Martha Stewart.com

Det må være bondens år på Hedmarken i sommer. Og jeg som alltid har ønsket meg et lite småbruk, nå kan jeg bare angre.Alt gror og vokser så det spruter her - men typisk nok, akkurat i år valgte jeg å ikke dyrke frem noe spiselig selv.
Jeg har arbeidet i hagen to dager til ende i helga, og jungelen er temmet for denne gang. ikke hadde jeg løve i buskene heller, det var visst bare naboens katt.bilde fra Linneas hage nettbutikk

Apropos katt, i forrige uke ble det tid til kinobesøk sammen med minstemann.
SHREK 4, uten 3-D effekt, for det har vi ikke på Hamar. Nei, læll.
Og den søte katten med støvlene var et av de morsomste innslagene i filmen for mor, oi som jeg lo når han dukket opp. I utgangspunktet er det jo en fløtepus med silkestemmen til Antonio Banderas ,men det spørs om det ble for mye fløte i film 4.


Lat dag


Bilder fra mamma.no

Jeg har en tilfeldig fridag, og latere kan vel ingen bli. Jeg drømmer om ferie, pakker litt tilfeldig og er generelt på lavt gir. Deilig.

8 år er kult!Junior feiret bursdag i går. Han rocker videre i sitt åttende år på denne jord, like fornøyd som før. Mamma syns tiden går for fort- og skulle ønske det fantes en pauseknapp på barn slik at de kunne vært små litt lenger.Når mamma har jobbet, har junior sust rundt i tante`sin bil( med tante bak rattet, så klart), til og fra stranden- og med yndlingsmusikken strømmende ut i dunka dunka takt- (heldigvis har han ikke sett videoen, som ikke er overvettes barnevennlig) ..Jeg kan styre meg, men legger inn black eyed peas til ære for en liten rocker/ rakker - gratulerer med dagen, klem fra mamma♥

It`s a jungle out there..


Kilde: Living etc; Wild garden dining.

Hagen min vokser raskere enn jeg orker  å følge med på- den lever sitt eget liv for øyeblikket.Akkurat nå føles det som om jeg aldri vil klare å temme den igjen. Jeg burde ikke bli overasket, det samme skjer hvert år. Jeg venter at en løve hopper frem fra buskene når som helst nå, og blir nesten nervøs av å drikke morgenkaffen ute. Om kvelden tenner jeg lys og lytter til mosqitoene..eh..myggen, mener jeg- og sånn får det bare være noen uker til.

Jeg har fått en award av Huset på landet.blogg.no!Sammen med flere  flotte blogger har lille altvel.bloggen fått en beautiful blogger award av Line fra Husetpålandet.blogg.no! Jeg ble veldig overasket, men enormt glad for utmerkelsen- jeg gir en kjempeklem til Line, tusen takk!


Sammen med utmerkelsen skal man si noe om seg selv, fortrinnsvis i 7 punkter.
Denne gang trenger det visst ikke være bare positivt heller, men blandet drops så og si.

1. Jeg blir lett rørt, kan fort briste i gråt over både filmer og musikk. Jeg opplever det som litt plagsomt, egentlig. (ikke minst de som eventuelt er med meg på kino.)
2. Jeg har ikke gehør, og kan ikke synge, men elsker musikk.
3. Jeg er en livsnyter, og det vises på meg fysisk. Jeg er ganske stor, men blid og trivelig.
4. Jeg er ganske lat, og liker bedre å være enn å gjøre.
5. Når jeg først skal gjøre noe, liker jeg å gjøre det skikkelig og få et godt resultat, jeg er et "periode-arbeidsjern"
(eller litt for glad i skippertak, om man vil..)
6. Jeg er glad i andre mennesker, men trives veldig godt alene.
7.Jeg er egen og sta, som et gammelt esel.

Det som er fantastisk med en award , er at jeg får mulighet til å sende den videre. Det er en blogger spesielt jeg har hatt lyst til å gi en oppmerksomhet nå , og det er Leirabestas.blogg.no!
Hun har  fulgt opp fotoprosjektet mitt med gode ord og positive tilbakemeldinger hele veien, og det oppleves helt fantastisk:)
Tusen takk, Leirabestas. Du er super.

det ska va gøtt å leva !hipp, hipp hurra. Solen skinner og lenge leve sommeren- måtte den vare leenge..hehe..
Før jeg drar til gråere strøk, nyter jeg solen på østlandet og lader opp med solenergi. Greit å ha litt å gå på når værmeldingen fortsetter å "disse"(diskreditere, altså) trøndelag.
jeg er fan av Galenskaparna, de var mye på tv da jeg bodde i Sverige for lenge siden.
Her er et utdrag fra en sang jeg alltid har elsket siden jeg først hørte den på kino,dette er en revy versjon, men jeg liker revyer også ,jeg..
Det er hverfall  godt å leve akkurat nå!

ut mot havet..


 Bilde via NIB, kilde-Living etc

Nå skal jeg ikke lenger bare drømme om havet ved å se på bilder, nå er det bare dager til jeg drar oppover igjen.
Dårlig trøndervær til tross, det blir ihvertfall ei god uke med frie dager.


middelalderfestival

 
Kjoler en prinsesse verdig.

 
Glaserte epler.

  
Armbrøst- skyting med premier i skattekista.

  
Rariteter.
Øyegodis.


Ridetur med hest og høyvogn.

 
Ridder i rustning og prinsen på sin høye hest.Men eventyret slutter ikke her.Fortsettelse følger..

Ikke helt helg, ennå..


Bilde:NomadicRoots, Etsy
Hei!
Ville bare si at jeg jobber litt jeg.Eller mye, akkurat nå. Men det roer seg igjen. Etter i morgen.Da blir det middelalderfestival på Domkirkeodden i Hamar. Big event!

oj, juni allerede-foto: ukjent kilde

Den ordentlige sommeren kommer som en overraskelse på kjerringa hvert år. I dag var første dagen jeg riktig forsto at jeg er nødt til å kle av meg, kanskje til og med nødt til å gå i shorts offentlig. Igjen. Det er jo det samme hvert år.Egentlig er jeg fornøyd med meg selv. Jeg føler meg frisk og sterk.Jeg har pupper, rumpe,mage og lår som de fleste kvinner, jeg har egne tenner og eget hår. Det er bare når jeg skal til stranden at jeg får vegring-  og jeg må innse at det gamle skroget mitt er bygget for last og ikke for fart.


åh, jo ; det er visst verdens bilfrie dag i dag, som dere kan se er det like greit å gå en gang i blant, eller til og med ta en liten dupp underveis.

jeg har blitt utfordret(del 2)

Jeg har blitt utfordret av tøffe Elin inne på tenkerinnen.blogg.no, og den utfordringen er det ikke lenge siden jeg har tatt her inne. Så jeg linker til det innlegget HER, takker Elin for utfordringen, og gir henne en klem fordi hun var så tøff og laget eget innlegg om sine positive sider og sendte utfordringen videre.


*glis*

Jeg har blitt utfordret!


"Det er travle tider, Baktus bror!"


Uvant med lange arbeidsøkter igjen, men det får gå(som de sier på hedmarken)
Lite tid til overs.

Jeg har blitt utfordret av Elin jeg!

Hun har utfordret meg til å skrive 6 fine ting om meg selv, for deretter å poste ett bilde av meg selv som jeg er fornøyd med.
Jeg ser det er fler som har tatt samme utfordring. Det er vanskelig, men slett ikke dumt å forsøke seg på å objektivt se sine egne positive sider. En klassiker i blant annet mange selvutviklings-kurs.

1.Jeg er snill.
2. Jeg er positiv.
3. Jeg blir glad av at andre er glad.
4. Jeg skiller ikke på mennesker, alle er vi like mye verdt.
5. Jeg er tålmodig..når det gjelder.
6.Jeg er reflektert og kjenner meg selv godt.Så kommer det et "juksebilde", men jeg må si jeg er mest fornøyd med å være litt diffus, så da bruker jeg det bildet jeg liker best.

Jeg utfordrer 6 fantastiske bloggere til å gjøre det samme:
http://gryhermansen.blogg.no/
http://kamillemor.blogg.no/1275263606_det_gode_liv.html
http://nyanser.blogg.no/1275430846_match_point_av_woody_.html
http://pernilleulrikke.blogg.no/1275464709_helt_fantastisk.html
http://maryfs.blogg.no/1275441338_er_det_noen_som_treng.html
http://bipolaren.blogg.no/1275296825_barn_av_nyere_tid_ell.html

(av erfaring vet jeg at ikke alle ønsker å delta i slike utfordringer, men da har de ihverfall fått link til bloggene sine, og det er jo bra!)

Kilde: Etsy


Så vil jeg si til alle vidunderlige bloggvenner at; kjære snille, søte, bær over med meg nå fremover. En stor glede ved bloggingen oppdaget jeg fort var å lese deres blogger, kommentere og kommunisere med så mange spennende mennesker. Der har jeg helt ramlet av lasset nå. Klarer ikke å følge med, men jeg kjenner at jeg blir nyssgjerrig hver gang jeg kan sette meg ned og surfe igjennom innleggene.Det er så mange fine mennesker jeg har blitt kjent med!
Den som kan, fortsett å blogge! Så vet jeg at det kommer en høst hvor vi møtes til stort fellesskap igjen!

Klem fra meg!

*sukk*Jeg har ikke lov å klage- jeg gjør det likevel.Litt forsiktig.
Meterologene tok feil! Søndag ble en fantastisk strålende dag på Hedmarken.
Jeg fikk endelig utløst de anspente beredskaps- nervene mine i dag og reiste på jobb tidlig.
Jeg har altså vært inne i hele dag, og det har vært varmt!
I kveld når jeg kom hjem, gikk lufta ut av ballongen.
Nå er det bare så vidt jeg orker å knastre litt ved pc`n-
og nå tror jeg jeg avslutter det også.
Opp som en løve og ned som en skinnfell.

Jeg legger ut skiltet under fordi jeg små-ler av det og ønsker i mitt stille sinn at min  19- åring kunne sett det morsomme i det også.
Han har i hverfall fått sommerjobb. OG klippt plen i dag. Ikke verst det.Bilder hentet fra allposters.com
http://www.allposters.com/-sp/5-Charge-For-Whining-Posters_i1639020_.htm

fredagsvask

  
Foto fra The Laundry og Nordhjem.DK

 Det smerter meg i godværet, men jeg vasker klær og vasker gulv i dag. Samtidig må jeg innrømme at det er best med nyvasket hus når det lukter friskt og det kan være full gjennomtrekk en stund. Sommeren er nesten her nå- bare litt ruskevær til helga..så! Jeg ønsker å tro på værmeldinga jeg, kall meg gjerne naiv.Nettopp derfor murrer det i bakhodet at jeg egentlig burde holdt meg utendørs så lenge sola er framme. Når det er meldt dårlig til helga, og jeg har muligheten nå..så burde jeg vel..æh, setter på kaffen og tar framhagestolen.
Blogges!
http://www.thelaundry.co.uk/laundry.php
http://www.nordhjem.dk/

Tips om økologiske produkter:)


Bilde hentet fra nettsted lev logisk.no

Er litt inne i baby- steamen for tiden, og må bare tipse om en super nettbutikk som en blogger her inne på blogg.no har:Lev logisk!
Herlig ordspill, og forhandler selvfølgelig bare økologiske produkter.Kan lenke til bloggen også jeg, kjempefin blogg for de av mine venner som har eller skal få*blunk blunk* barn i nærmeste fremtid! Bloggen heter Økobaby, link her

pinseaften


Bilde: Summer on the East Coast, by storiesDivinations on Etsy

Da jeg var barn, tente vi altid bål på stranda pinseaften.
Kanskje det er et kyst fenomen, her nede (Hamar/Hedmark) er det ikke så vanlig.
I kveld blir det ikke bål på oss, men vi får se , det er ennå to dager igjen av pinsen.


Foto: resirkulert brann"bøtte" av stål- John Tunger, Etsy

Ha en fin pinseaften, med eller uten bål!

Bort med vinterpelsen!Sånn! Nå er vinterpelsen tatt, nå er det sol og sommer og mor må pent begynne å brette opp buksebena.
Jeg vet at de aller fleste i dag ikke klarer kroppshår, men jeg syns det er godt med litt ekstra isolasjon på harde norske vinterdager.Nå er det altså fjernet, og fra nå av er det bare bare kjærligheten som får gro som ugresset bak do.

løvetannbarn


Bilde:Etsy

Jeg tenker ikke nå på løvetannbarn som i benevnelse på barn som klarer seg godt i gjennom livet på tross av en vanskelig oppvekst, jeg tenker helt enkelt på barn som velter seg i gule løvetenner .I vår har selve blomsten fått ekstreme gode vekstvilkår  både på egen tomt og overalt ellers.Det er så mye man kan gjøre med løvetann.Kranser, smykker, knipsing i ansiktet på uoppmerksomme voksne..
Det som ikke er så lett å få til med løvetann er å få den FJERNET fra plen, eller få FJERNET brun seig guffe fra hender og klær på små lykkebarn som elsker denne solens blomst.Bilde: Etsy

himmelspretten

foto: Spacejam / Etsy

I dag er det fridag- den skal nytes. Vi ignorerer klokka og drar når vi er klare.
Ønsker alle sammen en like lat dag.

Enjoy yourself- it is later than you think!


(Legger ut denne på grunn av en fengende glad- jingle, ikke fordi jeg oppmuntrer til å støtte Pepsi, nei fyfy..;P)

12.mai.2010Huhei, for et rotte"ræs" idag. Langdag på jobben, kaste i seg middag og rett ut i handlekaos på shoppingsenter.
I kveld føler jeg på meg at jeg og mannen blir soffapoteter, med salat,urteloff og..øl! Igjen, det er helt vilt som jeg drikker altså. Men jeg tror det holder med en kald en i kveld.
For i morgen låser vi døra og drar på eventyr- helt til Lillehammer, faktisk:)
Besøker gode venner, slapper av og nyter fridager som ingen ende vil ta, eller i hverfall til 18.mai!

Bilder er hentet her

tar fornuften fatt


Bilde.art.com

Og overgir meg til en nydelig solfylt ettermiddag og kveld med grillmat og øl. Er ikke noen ølhund direkte- men det var veldig godt til maten i dag. Kanskje blir det fler senere på kvelden.Hvem vet. Jeg er lett å få i siget, når jeg først har startet. Nå er kvelden fylt med ungeskrål, hundesikkel og tilbakelent avis-lesing blandt de voksne.
Jeg måtte bare innom bloggen for å si:skål for en nydelig fredagskveld!

vår hos Martha

  Bilder fra Martha Stewart

dear Martha gir leserne sine vårfølelser av det GODE slaget.
det er veldig mye på nettsidene inne hos Martha som er både praktisk og skjønt-
men  det kan bli for perfekt av og til..

eller?

hviledag?


foto:Beckers

Her kunne jeg ha tilbrakt dagen, hadde jeg ikke fått il - telefon i morges om å jobbe..
Slik er det nå engang, jobben har jeg valgt selv. Og jeg liker den.

 
Foto:privat

Jeg har kubjeller i hagen. Helt sant. Nest etter blåveis, scilla og hvitveis begynner denne å blomstre tidligst.bilde fra adlibris.com

I og med at jeg gikk for en pølse med lompe løsning for meg og junior i ettermiddag, tenkte jeg å få tilbake husmorspiriten med de svenske husmorsorna som lager en "riktig" søndagsmiddag.. Jeg er så begeistret for Emma Hamberg, fargerik og uhøytidelig- herlig at det fins slike damer i verden!

Arbeidernes kampdag


1.mai har begynt, og familien gjør seg klar til en innholdsrik dag . Barneaktiviteter(anjazz) på formiddagen, og demonstrasjonstog midt i(med Jensemann som 1.mai taler på stortorget*blunk*) - fellessamling på postterminalen på ettermiddagen og med håp om avslutning hjemme i ro og mak til kvelds. Det er grenser for hva ei halvgamal kjerring orker med av aktiviteter på en dag;)Jeg har aldri gått i 1.mai tog før, men min mann jobber i posten og i år skal vi mobiliseres alle mann alle under parolen "veto mot EUs tredje postdirektiv" - sier meg lite, men skjønner jo at et vedtak  betyr enda dårligere vilkår for posttjenestene i Norge. Og det trenger vi virkelig ikke. Så da stiller jeg opp.
Ha en flott dag, fridag er det jo okkesom- selv om det ble på en lørdag(typisk)

Ellinors viseBilde fra colorama
♣ ♥ ♦
"Ka e det som æ drømme om.."
Jeg vet i hvertfall at jr. ville likt å ha en kul tyggegummi -automat på rommet sitt.
Jeg kunne tenkt meg sommer med lunch i hagen sammen med hjertegode naboer og venner.


bilder fra GENSE( via Weronicas blogg- en mammas dag)

Og en deilig strekk i hagestolen etterpå, med nesen rettet mot sommersolen..


bilde fra Topvintage.nl

Eller overrasker mannen min meg med impulstur til Vegas hvor vi fornyer ekteskapsløftene våre...??!?..
♣ ♥ ♦
Åh..dette ble for mye dagdrømming, må skjerpe meg nå.
En og to og tre..tilbake til husvasken.

HA EN GOD FREDAG!


det spirer og gror!

Bilde fra Isak


Nå er det mye svangert og nyfødt rundt meg på alle kanter (nei, jeg skal ikke bli bestemor!)
Venner har fått barn, venner skal ha barn SNART..spennende tider.
En veldig nybakt og lykkelig mor er også bloggeren Yeshimebet
som fikk en prinsesse i går, ganske godt beregnet etter terminen, tror jeg.
Gratulerer til den lille familien, som nå har blitt litt større!
(Her skulle jeg lagt inn bakgrunnsmusikk av Lauryn hill/to Zion- men det har jeg ikke lært ennå)
Det får meg til å tenke på "the circle of life", og da mener jeg ikke Løvenes konge!
Men den forundelige rundansen mennesket har fra fødsel til alderdom,
 som vist i denne kortfilmen"boy turns into Man"

hjernevask med Are og OdinEtter at jeg skrev forrige innlegg skjønte jeg at  min tidligere periode som ivrig "Are og Odin" lytter  har påvirket mine valg.Jeg har blitt hjernevasket!
Regner med det er veldig få som kjenner til disse to hjertegode karene, men gærne trøndere det er de i hverfall.
På en god og freds- skapende måte.

Tre tingTre ting har vært i mitt fokus denne søndag.
1. Hvile
Jeg har strekk i ryggen og muskelverk i kroppen etter å ha jobbet noen timer denne uka- tenker det er på tide å begynne med styrketrening igjen. Utrolig som man svekkes etter å ha stått foran komfyr og oppvaskbenk noen måneder:)2. oppussing og sliping av utemøbler og treverk .
Det var på høy tid å få malt opp og reparert gammelt treverk av ymse slag som står ute i vær og vind året rundt.
I dag har hele familien vært i sving med hver sine slipemaskiner(!) og nå skal det bli lekkert rundt husa!
Har ikke fått ordnet på uteplassen ennå, ser det er mange bloggere som har lagt ut fristende bilder etterhvert som våren har kommet i vårt land. Men det blir, det blir..3. Mat.
Det er lenge siden hele familien har vært samlet til et deilig middagsbord.. i dag var dagen for det. Jeg gjorde meg ekstra flid i dag.Ovnnsstekt kylling med div. grønnsaker, stekte poteter, ruccolasalat med cherrytomater, feta og bakte hvitløkskløfter +hvitløksdressing med agurk
(som vi later som er tatziki..for det orket jeg ikke å begynne å styre med..)
Det var i hvertfall godt. Og vi var sammen. Helt etter min søndagsfilosofi.
Nå blir det himmelblå, og forberedelser til ny uke.
Jeg har hvilt, jeg har vært ute og arbidet i hagen, og jeg har spist godt. Jeg er fornøyd.

Bildene i innlegget er lånt fra colorama link her
og Sweet Paul link her

Kurr kurrfoto.privat

Jeg hilser dagen velkommen, og dagen hilser tilbake med solskinn og vårluft.
Dette skulle bli et innlegg om å ta dagen som den faller seg- men jeg har rotet bort tekst og ikke finner jeg igjen videoen jeg skulle legge legge ut. Ja, man lever som man lærer- så da får jeg bare improvisere.
Jeg ble så glad da jeg kom hjem i natt og så alle kommentarene- så fantastisk hjertevarme dere er alle sammen!
Tusen takk.

Verdens bokdag 23.april

I dag er det verdens bokdag!Bilde lånt fra link over

To bokhandlere på nett jeg kan tipse om er Bokus.se og Penguin.uk. Førstnevnte har jeg handlet mye hos selv. Det som er flott er at det ikke er TOLL på bøker når du bestiller fra utenlandske nettbutikker.Litt svensk tåler jeg, og mange av bøkene jeg har kjøpt fra Bokus er som regel hage eller interiørbøker, eller kokebøker.BILLIG!
For den som virkelig elsker bøker ,er Penguin som et ballrom for småbarn, en skikkelig boltreplass.
jeg skal ikke gi meg inn på bok anbefalinger- men en jeg vet skriver mye om bøker er Anette i bloggen Anettesbokboble .
Der er det fint mulig å få mange gode tips.
Så..read on!

Bursdags"barn"!


Bilde lånt fra Etsy.com

Hør, hør! Anne Belinda med bloggen Utenverdighet.blogg.no har BURSDAG i dag!
20 år er levd, the best is yet to come!
Gratulerer med dagen, gratulerer med dagen, gratulerer med dagen, den er diiiiin!
Ønsker deg alt fint som du noen gang har ønsket deg!

Psst.., bloggvenner!For den som er mer teknisk anlagt en meg, er det gratis knapper til bloggen å få inne hos Ishtar Olivera. Jeg fikk det ikke til, prøvde å legge inn denne som widget. Gi meg gjerne tips, for denne var fin, ikke sant?

Frykt og avsky på E6
kilde:Etsy


Jeg har begynt å jobbe litt igjen, og det er en stor glede å få være "helping hands" for noen som er så utrolig taknemmelig over assistanse.Det som har vært min store frykt, har vært å kjøre bil. Jeg må kjøre langt, og jeg må inn og ut av store fæle E6( uten kartleser). Jeg trodde ikke det var mulig å få det til. Mange kan le av dette, det byr jeg gjerne på..vær`sgod! Men jeg var "gammel" da jeg tok lappen, og skrekken for bilkjøring skyldes vel en vegring for å ta styringa selv, bokstavelig talt.Men jeg har klart det!! Jeg klarte det!
J e g  h a r  k l a r t  d e t !
Det var barrierebrytende for meg som person. Til sommeren blir det biltur til Frankfurt(moahaha..)


Kilde :etsy.com

Og familie og kjentfolk kan puste lettet ut når de ikke lenger trenger å spørre seg, Hvem skal kjøre`a hjem i kveld?

en mann"My mom said the only reason men are alive is for lawn care and vehicle maintenance." :: Tim Allen
                                                                              kilde:Etsy-Burgundydistrict


 Jeg tar meg selv ofte i å tenke at det er praktisk med en mann i huset som kan gjøre ting jeg ikke får til ,eller rett og slett ikke gidder å gjøre. Som å skifte dekk for eksempel.
Hege på bloggen medandreord.blogg.no  etterlyser damer som vil fortelle litt om sine menn, og det fikk meg til å reflektere litt over hva MER min mann betyr for meg bortsett fra å mekke bil og klippe plen.
Er han en vaktmester? Er han en god venn jeg kan le sammen med? Er han en omsorgsperson jeg kan dele hverdagsproblemer med? Ja.
Men først og fremst er han en sterk og selvstendig person som har klart å holde fast på sin integritet gjennom alle år vi har vært sammen, og han har hardnakket holdt fast på de ting som har gitt ham mening i livet.Uansett om jeg har forsøkt å sette en merkelapp på ham som ektemann, far, elsker eller kompis, har han klart å beholde seg selv i denne forunderlige konstellasjonen vi mennesker kaller for et ekteskap.
Det elsker jeg ham for.

Med rett til å strikke!


 


Fotos lånt fra Pickles.no

 Jeg får lyst til å strikke igjen; nydelig norsk nettbutikk og blogg. Mens vi venter på at våren tar skikkelig tak er det alltid noe å gjøre for rastløse hender.Bare ikke la rastløsheten ta overhånd, som i denne nydelige kortfilmen THE LAST KNIT av Pixar.

skiftende skydekke

  

Vi har hatt varierte værforhold på Hamar i dag.Askeregn på morgenen(!) sol på formiddagen og nå snør det.
Vi har vært ute så langt det har latt seg gjøre, bildene over er fra et gjenngrodd bed under ei svær furu på tomta.


Litt vemodig måtte vi demontere uteburet til vår kanin Lakris som gikk bort i vinter.Bare et rustent skilt er igjen som minne nå.Men et pelsdyr har vi fremdeles, og hun elsker å ligge å se på at vi jobber ute i hagen.

Nei, nå er det nok!Nå har ovns-toppen vår streiket også.Kaputt! På en lørdag! Hva skjer!?Blir jeg jinxet? Av hvem?

Skal jeg bli glad eller mistenksom?Kilde:postcards I might send

Det har vel ikke skjedd på noen år, men i dag fikk jeg roser av min mann.
Det er verdt et eget blogginnlegg.

  

Jeg har også vært på jobb intervju i kveld hos et nydelig menneske med CP, som gjerne ville åpne opp for meg i sitt unike liv- og jeg er glad, spent ,nervøs og ganske bestemt på at dette SKAL jeg klare.Starter skånsomt som tilkallingsvikar . Noen som har erfaring med å ha CP eller jobbe som personlig assistent ?

Isabelle Halling- svensk goding:)Jeg liker å følge med på hva Isabelle Halling gjør- hun er en svensk "tjej" med ubegrenset energi og kreative krumspring,så alt rekker jeg ikke å få med meg. Men denne reklamesnutten for et nytt, svensk innredningsprogram for barn og ungdom klarte jeg å fange opp.
I forkant!
Hun har flere blogger, men er vel mest aktuell med Dos Family- som jeg fant videoen hos. link her

siste ord er ...Kilde:Fred Flare

Jeg drar på meg sovemaska med et smakk,
nå er det kvelden for meg.
God natt!

jordbærsted

 
Kilde:Vintage living (2007)


Når jeg surfer rundt på nettet, ser jeg alle de vidunderlige bloggene som handler om gamle ting og historie. Det er romantikk og pastell, fattigmannssølv og blondekniplinger.
Hva er det som gjør at vi lengter sånn tilbake til gamle tider? Jeg kjenner meg igjen i bloggene, og jeg føler meg ikke alene. Mest av alt handler det vel om harmoni og balanse for kropp og sjel. Å omgi seg med det vakre og skjøre. For meg handler det også om natur.


Gå tur i skogen. Følge en vei..
Det åpenbarer seg et landskap.

Foto- div. nettster(ukjent)
Det ligger et lite hus ute på landet et sted, bare for meg. Der skal jeg skape, hvile, være.

nye venner


Kilde.Etsy-pinwheeldesigns

Jeg prøver meg på et lite ettermiddags-innlegg her..ser blogg.no har problemer med bilder som legges ut- og har de et problem så har jeg et problem.. det er nesten bare bilder i innleggene mine..

Vel, vil bare si takk til alle bloggvenner jeg har fått her inne på blogg.no.De siste dagene har jeg også headhuntet en del nye venner- og de har vært så hjertegode at de har takket ja , det er jeg veldig glad for.
Vennelista mi nå er som en stor godtepose; fullt av særegne individer og individuelle uttrykk
Det var sånn jeg hadde håpet det skulle bli når jeg begynte å blogge!
(Eller bedre, faktisk)
Ha en fortsatt god ettermiddag, alle sammen!

BARNSLIG!Jeg var ikke lenge inne på blogg.no før jeg fant en blogg som begeistret- jeg hang meg fast og har siden fulgt alle innlegg med latter og beundring over alle skråblikk på verden denne jenta har.
I dag satte hun ord på det vi ofte opplever som har egne barn og kanskje til tider mange andres(jeg er førskolelærer)Noe viktig å tenke på for liten og for stor:- hva om vi hadde beholdt barns ureserverte holding ovenfor seg selv og andre, også i voksen alder?
Jeg tror at verden hadde vært helt fantastisk hvis vi hadde våget å ta frem LITT mer av det barnet vi en gang var av og til.
Bloggen heter MAGERBLOGG, bloggeren holder til i Trondheim så vidt jeg vet, og resten kan dere vel lese selv: Link her

Da passer det vel bra å slenge med noen bilder av nettopp BARN- det er trampolinetid, og gleden er enorm over å sprette rundt etter en lang vinter.Vi har alltid stor morro med hårsveisen som blir så elektrisk, men det ble ingen blinkskudd i ettermiddag. Jeg frykter anledningen vil by seg mange ganger til i vår og sommer:)

  

Foto:privat

samlemania

  
Kilde:Le petit Flea
1. Fire King kopp  2. bestikk med bakelitthåndtak  3. pressglass
Dette er eksempler på noe av det jeg snoker etter når jeg ute på bruktsalg.


 


Bilder lånt fra div. nettsteder 2006-2007

Jeg ser at loppesesongen allerede har starter for en del bloggere her inne- lucky you!
Jeg har snoket rundt på makeder og butikker siden jeg var veldig ung
og vil alltid fortsette med det.Hvorfor denne facinasjon av gamle ting vet jeg ikke,
det er ikke snakk om hverken arv eller miljø, tror jeg- får vel sette Eia på saken...
Det bare ER sånn:)

Spede spira..

  
Bilder fra NORDHJEM

Kan ikke skryte på meg at det spirer og gror så voldsomt hos oss ennå, men det kommer!
Det brenner i kinnene etter en dag med hagerydding
 jeg tror sola begynner å ta litt nå?
Det er så trist akkurat når snøen har forsvunnet
 men samtidig lover det mye bedre tider.
Nå kan det bare gå framover !

bitteliten klage..Kilde: Fred Flare

Jeg har valgt det selv..å være hjemme på heltid
Vi klarer oss på en inntekt- vi har minimalt forbruk av varer og (strengt tatt)tjenester
Men er det like artig alltid?
Av og til har jeg hemmelige drømmer om å være fullstendig umoralsk og FRÅTSE ,
grafse til meg og bruke,bruke,bruke
sukk..
Jeg synger med KELIS og tar en bøttevals istedet; link her

Å trylle med tastetrykk..


kilde:etsy.com
En kjempepremie-rosett går til Trond(lostdot.com)  som kom med et tips jeg har veldig bruk for!


( Aukrustsenteret , Alvdal )

Dere slipper å betale kr. 10- men dere blir garantert forbaust når dere går inn på kategoriene på siden her.
Nå åpner alle innlegg seg med en gang under hver kategori . Sikkert ikke så utrolig for de som visste hvordan med Jordan, men for meg er det helt fantastisk! Det blir plutselig mye lettere å få en helhet i bloggen, og morsommere å "bla" tilbake på gamle innlegg:)
Æ e gla no!

Premie fra Pinkangel

 

Når jeg kom hjem fra påskeferie lå det en stor pakke og ventet med mange godsaker i. Før påske vant jeg en konkuranse hos Pinkangel, og jeg var så heldig å få alt dette! Jeg falt extra for den lille røde veska, det er lippgloss med jordbærsmak:) Ellers får jeg bare sette i gang med skippertak til sommersesongen
- her skal det SPA`s!!
Tusen takk, snille Pinkangel; det var en skikkelig englegave!

jeg har blitt utfordret

Kilde. ukjent/blogg

til å vise frem det 6 bildet fra den 6 bildemappen jeg har inne på data av farmoringrid.blogg.no.  
Bildet her har jeg lagret fordi jeg har det ganske likt hjemme i tv-stua.Samme stol, samme panel, samme reol(nesten), og ja.. det er IKEA!
 Men se så fin den gamle Zinkbaljen var sammen med de masseproduserte møblene- det er slike kombinasjoner jeg liker.
Jeg henter ofte inspirasjon fra andre interiørblogger- spesielt NIB(Norske interiør blogger) Det er stor sannsynlighet for at bildet er hentet fra en blogg der inne.
Da gjenstår det å utfordre 6 andre bloggere til å :

1. Finne mappe nr 6 med bilder
2. Finne det 6. bildet
3. Legge det inn på bloggen og skrive litt om det.
4. Utfordre 6 andre til å gjøre det samme.


http://ellensworld.blogg.no/
http://martotopia.blogg.no/
http://kamelon.blogg.no/
http://anetek.blogg.no/
http://kho60.blogg.no/
http://yabadabadoo.blogg.no/

TilbakeKilde: Link her

Jeg er hjemme igjen og føler meg som verdens sterkeste Pippi.
Jeg har fått ubegrensede mengder av sjøluft, sol, real bondekost og latter-i morgen skal jeg ut og løfte en hest.

God Påske!Nå er det påskeferie på bloggen min.
Kommer tilbake om en ukes tid- blid og fornøyd:)
Ha en riktig god påske alle flotte mennesker som jeg ikke kjenner,men har lært meg å sette så stor pris på!
Er du innom mens jeg er borte, legg gjerne igjen spor så jeg kan besøke deg når jeg kommer tilbake!
GOD PÅSKE!


Extra innlegg!


Kilde:ukjent

Jeg kommer med et kjapt innlegg før dagen setter opp farten og river meg med i et kappløp om tid, i dag er det den store LOGISTIKKENS dag- alle skal kjøres hit og dit- av meg..

♥Først må jeg si at jeg VANT konkuranse inne hos Pinkangel, hurra! Jeg viser bilde av godsakene når jeg har fått dem  i posten!♥

Nå har jeg i noen uker hatt god tid til å surfe her inne på blogg.no- og det slår meg at mens vi damer strør rundt oss med godord til hverandre, er menn mye mer knipne på superlativene. Underlig nok , siden menn som blogger ofte har sterke meninger og i utgangspunktet liker en god diskusjon på nett. Jeg har lest min del av blogger nå, og siden jeg tror på balanse og harmoni, yin og yang- så har jeg lagt igjen noen små kommentarer inne hos gutta og fått så positiv tilbakemeldinger på det! Jeg tenker at det skulle bare mangle, trenger ikke mannfolk en positiv "boost" av og til ,akkurat som vi damer?
Jeg tar sjansen på å linke til noen kjekke herremenn her inne som er positive, morsomme og glad for å få en hyggelig kommentar. En jeg har stor sans for er Bjørnar på "Udeaasykle".no, skriver på Sandnesdialekt med mye humor!

Så fant jeg plutselig en blogg som heter "Bestservedcool".no, og er skrevet av en trivelig mann med meningers mot- og fantastiske lange svar på kommentarer han får(der han mener det er nødvendig)haha- jeg ble så imponert! Han er kjekk, smart og tar leserne sine seriøst og skriver veldig bra innlegg- En av de bedre bloggerne her inne, mener jeg.

Og snille, snille artige Øyvind på "Oivindviland".no, han er seg selv, skriver om det som faller ham inn der og da tror jeg, og er så flink til å gi respons tilbake på kommentarer!

Nå ble det mye "namedropping" her- men stikk innom disse og se hva dere syns- og gi dem en hjertevarm hilsen- det blir de så glade for!

Fra Hamar og hjem..Skulle det være noen tvil på hvor jeg skal i påskeferien sier Tre små kinesere klart og tydelig: jeg skal drømme meg frem fra Hamar og hjem.. nei, jeg tar ikke toget denne gangen- beklager, Inger:)


Bilder: privat
Jeg skal til en perle på Fosenhalvøya-det er det jeg skal.

jeg takker hjemme, jeg takker borte..

 
Kilde:Heidi Burton

Mulig dette blir sett på som en lettvint løsning.Men jeg hopper og spretter og "snurrer"( den stjeler jeg fra Martotopia!)
og er så enormt glad for alle nydelige kommentarer jeg får tikkende inn etterhvert som jeg legger ut innlegg- så jeg takker og takker for det! Jeg får følge opp med svar etterhvert som jeg får tid,
men jeg leser dere altså!
måtte bare si det!

Konkuranseinstinkt?

Pinkangel har en konkuranse på bloggen sin nå. Jepp.
Det var det jeg skulle si.. og jeg fortjener egentlig ikke å vinne(men det hadde jo vært morro, goodiebag og greier)- Men Pinkangel fortjener litt skryt av bloggen sin!
Hun skriver om alt mulig og har en visuelt kjempefin blogg! Så , snille du, nå linker jeg ihvertfall videre til konkuransen, da har jeg spredt "ordet":) Link her

Jula varer helt til påske?Jeg må si det snur fort. Fra lystig vårkiling i magen i går, til ett hvitt landskap av digre kjærringfiller i morges.
Hadde det vært i desember, hadde jeg jublet. Nå er det slutten av mars, og det begynner å bli bra nå. Hører du det, kong Vinter!

Pilates for vinelskere!Det ble bare tulleinnlegg fra meg i dag. Jeg er på så rart humør. Nå drar jeg ut og får litt nye ideer, så får vi se om det retter på seg i løpet av helga.
God helg!

personliga Persson..

     


Egentlig føles det litt ubehagelig. Å ta bilde av seg selv, midt på en vanlig hverdag og legge det ut til spott og spe.
Men det er sånn jeg ser ut. Uredigert versjon. Her kommer den redigerte, mer behagelige versjonen: livet i svart/hvitt

  

 Jeg gjør fordi jeg vil si tusen takk til alle fine, flotte mennesker som leser og kommenterer hos meg-- og det gjør meg så glad! Og det er det av og til best å si ansikt til ansikt.Ser dere jeg smiler!
(Det hadde nok holdt med et bilde, men nå var jeg liksom i gang..) Ijust do this once..

oppmuntring!Pep- talk på en fredags morgen.
Å si til seg selv at man er bra nok, er kjempevanskelig!
Prøv !

Du har en vennKilde: etsy.com


when you're down and troubled
and you need some love and care
and nothing, no nothing is going right
close your eyes and think of me
and soon i will be there
to brighten up even your darkest night

James Taylor 1971 "You've Got a Friend " .Nydelig sang, link her

pakke i posten

  
foto:privat

Jippi! Jeg har kjøpt smykke av Elena Leth-Olsen som jeg skrev om tidligere - By Lena Leth på Epla.
Bildene er ikke gode nok til å vise hvor FINT det smykket er!
Tusen takk, Elena!

Snart påskefri!

   
Foto: privat

Neih..er det ikke påske snart, da? Jeg ruster opp med primærfarger for en glad høytid. Reiser bort(eller HJEM) i ferien, så da starter jeg med påskestemning i god tid.


Ps: her skal jeg ligge og filosofere i ferien:) Link her
altvel

altvel

42, Hamar

Jeg er 41 år, og kaster meg ut i en ukjent verden på nett. Det går sikkert bra, med litt hjelp. Jeg er etablert på Hamar med 2 flotte gutter og en mann. Har behov for å få være kreativ for tiden. Og det får jeg jo:)

Norske blogger Free Web Counter
Free Web Counter
Hege Otnæs | Opprett ditt eget merke

Kategorier

Arkiv

hits