Picnic på en lørdagGuttene hadde ordnet seg selv mens mamma var på jobb i ettermiddag, og far var opp i luften et sted over Hamar by.
Minstemann hadde kamerat på besøk,og når sulten tok overhånd pakket de likesågodt picnic kurven med peanøtter og kjeks- ganske elegant anrettet? kurven sto igjen på bordet når jeg kom hjem i kveld- men fuglene hadde fløyet ut på nye eventyr.Vemodig å tenke på hvor ufattelig fort en barndom raser avgårde, særlig for mor.

Nå er pjokken kommet hjem, og vi to skal finne sofakroken og fortsette på peanøtter og annet, for nå er det farmen på tv. De to(!) andre "guttene" er ute og flakser med vingene en stund til.Jeg har flakset fra meg for i kveld.


9 kommentarer

leirabestas

24.apr.2010 kl.21:21

kreative gutter,godt dei har næringvet

loose threads ♡

24.apr.2010 kl.22:33

Så utrolig søt den picnikkurven var da! Håper dere fortstatte pickniken på stuegulvet resten av lørdagen :) Med stol-pledd telt kanskje?

altvel

25.apr.2010 kl.11:09

loose threads:Nye sjanser i dag- i dag er det søndag og perfekt for camping på stuegulvet:)

Creativbolig

25.apr.2010 kl.14:04

var de oppe i helokopter? Vi så helikopteret fly over hustakene i går:) Bor jo ikke sp langt fra flyplassen i grunnen;) Piknik er kjempe koselig!!:)

altvel

25.apr.2010 kl.15:30

Creativbolig:Ja, mye helikopter aktivitet i går.Det har vært samlig for HAGL i helga(fallskjermklubben). Fint at dere ikke lar dere irritere over lyden av helikopter, manger ringer og klager..:)

nadja

25.apr.2010 kl.19:32

Så søte! Tenk at tiden går så fort, plutselig lager vel Una sin egen piknikk kurve også.. Ha en finfin søndagskveld!

altvel

25.apr.2010 kl.20:09

nadja:hehe..det skjer på 1 2 3!de blir store alt for fort, disse unga!

Tkk for koselig hilsen, stakk innom bloggen din- og så noen nydelige bilder på siste innlegget! Så flink du er !Smakfull og koselig på samme gang!

Ha en fin søndag med familien- kos deg!

Huset på landet

25.apr.2010 kl.20:10

Så koselig! Tenk så hyggelig de har hatt det - med en så god piknikk-kurv...

Ha en fin kveld!

Line

Crowli

26.apr.2010 kl.13:29

Så koselig:)

Skriv en ny kommentar

altvel

altvel

40, Hamar

Jeg er 40 gammel nå, og kaster meg ut i en ukjent verden på nett. Det går sikkert bra, med litt hjelp. Jeg er etablert på Hamar med 2 flotte gutter og en mann. Har behov for å få være kreativ for tiden. Og det får jeg jo:)

Norske blogger Free Web Counter
Free Web Counter
Hege Otnæs | Opprett ditt eget merke

Kategorier

Arkiv

hits